Jump to content
Българският форум за музиканти

kasiopea

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kasiopea

  1. Ами всъщост проблем е защото на никой от шефовете не му се занимава с документацията която трябва ако наемаш непълнолетен. И не чакам само на някой кото реши че не му трябва китарата започнала съм да си сабирам пари и от началото на месеца съм събрала иключителния капитал от 20 лв :thumbs_up: Пък и нали надеждата умира последна реших че можеби има накакъв такъв човек :ok:

  2. Здравеите казвам се Петя на 17 съм и съм от Хасково. Имам голямо желание да се науча да свиря на акустична китара, но за сега има един доста сериозен проблем такава липсва :) поради финансови причини. Опитах се да си намеря работа за да спестя и да си купя, но зарадаи годините никъде не искат да ме вземат. Така че ако някои има някаква стара китара, която вече не ползва и събира прах някъде бих се радвала да ми я подари :)

     

    Извинявам се и че първият ми пост тук е такъв , но сметнах че именно тук има някакъв шанс желанието ми да се сбъне поради големия брой музиканти на едно място :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.