Jump to content
Българският форум за музиканти

Jeff Beck

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Jeff Beck

  1. Става и с мандарини, те са по евтини :) А иначе пробваи да потърсиш Opty той е за полиране но аз и за това съм го използвал. Но незнам дали ще го намериш, доста е трудно

     

    Успех :unsure:

  2. Съжелявам, малко офф ама имаме и буквата "В" В нашия език. Не се заяждам, но неможе да се пише мили дечица а баткото не е чувал за В. Освен ако това не му е запазена марка или де да знам какво <_<

  3. И аз да изкажа моето скромно мнение. Свирил съм на този модел и наистина за мен е много добър. Ще останеш много доволен според мен. А цената да не те притеснява, не е много висока за това което предлага но според мен абсолютно си заслужава. Аз имам от Rg серията и съм много доволен :cheers:

  4. не разбирам защо плюете стаговете

    аз си имам 2 стагчета и си карам с тях от 7-8 месеца вече и нищо им няма

    Аз не ги плюя, просто казвам че не съм доволен от тях. Тва е въпрос на разбиране. Може да има и хубави но аз досега не съм попадал.

  5. Акустична китара и дист. То ако можеше така нямаше да има ел китари. Че ще има звук ще има но не звучи добре. И аз лично съм пробвал, не става Звучи размазано и няма да ти хареса. Но това си е мое мнение ти след като си решил пробвай, но мисля че няма да останеш доволен.

  6. Незнам дали е възможно. Попринцип неби трявбало да има проблем но пък като издадът белжка за даден продукт че струва по малко те немогат да го отчетът в магазина. Аз не съм пробвал така. На мен ми ги донасят и като минават ръчен багаж нито мито има нито каквото и да е било.

  7. Някой между другото има ли представа колко се плаща на митницата за една китара (евентуално) и под колко лева даден предмет не се обмитява? Че съм си харесал разни нещица, ама се чудя още.
    Значи не съм много сигурен но мисля че не се плащаше за стока под 100$ а за обмитяването маи беше 20 или 30 % от цената на покупката но не съм обеден 100%
  8. Супер ниски ама това е в USA а там общо зето са такива цените. musiciansfriends е известен сайт мисля че тук почти всички го знаеме. Аз лично съм пазерувал от там и останах доста доволен. НАистина има разлика в цените сравнение с други американски магазини но тя е от сорта на 20-30 $ Примерно китарата която аз взех от там бещше по евтина с 30$ а и тогава не се плащаше за доставата до дома :rolleyes:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.