Jump to content
Българският форум за музиканти

fefo

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

fefo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. fefo

    Укулеле

    Значи на дъното му пише, че е LANIKAI HU212, само че в никой сайт не можах да го намеря такова, каквото изглежда моето, но пък моето е досущ като LANIKAI KOHALA. Мисля че няма аааабсолютно никаква разлика между 2те освен в цвета, но все пак Взех го за 60лв и мисля че като за парите си е читаво. http://www.lanikaiukes.com/ukuleles.html - най долу са и 2те споменати
  2. fefo

    Укулеле

    Здравейте! Вчета си взех укулеле и много се кефя Сопрано е и го разнасям на всякъде. Взех го от Фактор, но не е Стаг, а Хохнер и изглежда доста прилично. Питах обаче пича в магазина ако стане нещо със струните какво да правя и той каза, че нямало проблем режели се на 2 от китара и ставали. Добре викам си аз супер, ама като се прибрах настроих го и почнах да хващам по някой друг акорд осъзнах че звука нещо криви. И то само на едната струна ( C - 3тата). И като се загледах то укулелето ми си е със струни от китара срязани на 2. Като гледах туториал клипчета забелязах че на някои укулелета точно тази струна е различен цвят (тя е и най басовата в сопраното). Въпроса ми е - мога ли да я сменя с някоя друга от китара или да се примиря с кривенето?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.