Jump to content
Българският форум за музиканти

SoulVader

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от SoulVader

  1. Мерси много братле точно такъв отговор ми трябваше,освен това говориш точно за баса които имам предвид 5струнен с тяло от Бобинга абе ето гоV950B.gif

  2. Здравейте

    Да попитам какво мислите за бас китарите на фирмата "Vintage ".Имали ли сте нещо общо с такива басчета :wall: :virtuoz:

  3. А да сте пробвали перо+слап ???? :D  :D  :D  :D

    Ми всъщност да :P имам една песен дет ми почва само слап (е то мойто не е баш ама карай :godbless: ) после си вада перото от устата :D:D:godbless: :twisted: и после накрая пак слап :):D

    Бахти и системите :D:D:):D

  4. Здравейте,искам да ви попитам нещо което е извън темата,дали за около 100-130 лв мога да си взема 2 камиончета Equalizer и Compressor, защото тука във Пловдив не намерих. :wall: :wall: :wall:

  5. Ами тогава друг път си мери изказванията...щотото не сме тука да се праим на мъже, а дса си помагаме..след като искам да знам някой от ефектите на Филди си е моя работа....това не значи че го копирам! Така че гледаи даи мериш изказванията...

    Прав си все пак тоя форум е за това.Всеки го интересуват различни нешта. :killyou:

  6. от доста време не свиря с перо скучно е :D пък и звука не ми харесва свира с пръсти и на доста места комбинирам със слап получава се готино :guitar: :D:unsure:

    Е тва вече е яко,но е по сложничко :ph34r::ph34r:

  7. аз свиря по бързички парчета и с перо имат някакси по голяма динамика и тоновете са по отчетливи. :killyou:

    Именно това показва, че явно просто не можеш с пръсти. Ако наистина се беше занимавал, скоростта нямаше да ти е роблем. Аз например не мога да постигна такава скорост с перо, каквато мога с пръсти. За тоновете също не съм съгласен - въпрос на адаптери е, както и на настройката им.

    Е не съм казал че мога с пръсти,но и звукът със перо ште може ли да се изкара със ''fingerstyle'' :godbless:

  8. Ами да и аз това реших.По добре да събера повечко пари и да си купя нешто качествено.Говорих хора които имат Стаг и сега съм с други впечатления за тази марка.Много съм надъхан за Ibanez. :greenball::)

  9. А да ви попитам дали мога да си нямеря някакъв Ibanez за 500-600лв,имам предвид нов.Защото не е никакъв проблем да изчакам няколко месеца да събера повечко пари и да си взема нещо наистина качествено :):D

  10. Здравеите, значи имам в наличност 350лв но за тези пари искам да си взема нешто добро и стабилно.Много се чуда дали да не си взема един нов Стаг,но незнам дали няма да е по добре нешто втора ръка.Вие какво ште ме посъветвате.Благодаря ви предварително. :wall: :wall: :wall:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.