Jump to content
Българският форум за музиканти

Machle

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Machle

  1. Поработи върху синхронизацията ;) Също така и малко на звука от китарата,пипни малко усилвателя или ефектът,с който свириш. Има още доста какво да се желае като свирене,но това идва с времето. Поздрави!

  2. Грифовете на Лес Поул са дебели,не само на епифонките. Аз лично бих се спрял на Епифонката,но като вземем впредвид стилът, който свириш, може би Ибанез би ти била по-удобна(за метъл). Разбира се най-добре е ако можеш от някъде да пробваш Епифонката.

  3. Привет на всички! Днес докато си пих сутрешното кафе записах набързо един джам и сега се надявам на мнения и критики :) Доста е небрежен,но като за запис от първи път ... Благодаря ви предварително :) Ето и линк ----> http://soundcloud.com/machle/funky-shit

  4. Ако питаш мен добрият звук идва с много упражнение и свирене :) Допълнителните ефекти и процесори се купуват,а доброто свирене няма как ;) Давай смело! :hooray:

  5. Привет! Искам да си купя някакъв looper ефект,но не мога да намеря подходящ.Надявам се някой да ми препоръча,но ако може и да е по-евтин вариант. Благодаря предварително :)

  6. Ако питаш мен стой далеч от ефекти Behringer.Дай още толкова отгоре,но поне ще е качествено.Нищо против фирмата нямам,дори имам няколко техни работи и съм изключително доволен,но ефектите им са възможно най-долният клас.Аз имам FD300,за парите супер,но качеството ...

  7. Моята гордост е Vintage Modified Squier Jaguar by Fender.Не е нещо особено , но е много красива и добре звучаща китара :) Имам 2 акустични,едната Hohner, a другата Factor(с нея започнах) и още една електрическа Behringer,но основно свиря с Jaguar-a :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.