Jump to content
Българският форум за музиканти

gently

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Kirata

gently's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ми тея дни скъсах стрина и мисля ся да слагам други до сега бях с кирливите 9-вятки но сега съм зе запътил към хибрида 11-10..можели това да повреди нещо моя СТРАТ?
  2. мерси много)) значи от всичко написано реших да си взема един тунер по нататък като сабера пари)а някви по евтини от посечения по доло дали има?
  3. ми значи ние свирим траш...сепултура и такива хави.. вие какъв строй ще ми преложите смисал сега си свиря в стандартния Е но мисля да смукна с един тон..
  4. ясно тунер някой да знае кви кинти вървят?
  5. мерси много ся ако някой обясни как се борави с тея дето KeRRANGKid ги даде... а solo5 на мен ми тряа за в репетиционната не за нас)
  6. a можете ли да ми изясните коя е Си Ре смисал такъв аз ги знам като дроп и като стандартна ..примерно стандартната на коя отговавя.. и тъй като съм свикнал с нея проблем ли е да свиря парчета в дроп д с нея?
  7. здрасти на всички моля не се смейте а кажете как да си реша проблема значи не съм добър слухар свиря в група която прави кавъри в различен стил музика) до тук ясно значи искам да ви питам вие как си пренастройвате китарата като примерно следващото парче трява да е в Dropped C примерно сигорно и вие сте имали подобен проблем в началото мерси..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.