Jump to content
Българският форум за музиканти

Фирма Айя

новаци
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Фирма Айя

  1. Много гадно нещо е това... и още не съм му намерил цаката! Не за друго ами защото като си китарист и като ти треперят понякога ръцете, не е на добре работата :lol:

    Спокойно аз излизам на сцена от както бях втори клас и досега преди изява ми се пишка и все си мисля че ще падна на сцената /по време на танц/. Ама като ми блеснат пройекторите в очите и единственото което правя е да се усмихвам и да не спирам да танцувам. Целта е да оцелееш на сцената, въпреки грешки и тнт. Спечеш ли веднъж всичко се обърква :D

  2. Не си далече от истината но както всяко нещо си има своето начало си има и своя край :)

    Не мога да ти говоря в подробности, не трябва. Но там има много гадост и мнго детски промити мозъци. А това не е просто тъжно, а направо страшно :) Момичетата си влизат с мечтите, а там им се изкривяват и рабиват. Но пак ти казвам всяко нещо има своето начало и край. И техният май няма да е далече :)

  3. Колеги творци. Изклютително се радвам, че пак станах муза...:D Само дето във Вашият случай е очи пълни, ръце-празни :P И само едно не разбрах, що аджаба ме определихте като sexy :D Не че нямам самочувствие ама нито съм 175 - btw - 160 см. , и прелестите ми не са големи - дори напротив попадам в групата на магьосниците, като си вдигнат ръцете и те ..... изчезват :D

    Тежа само 45 килограма и по-скоро ******* ми е кльощав, а не сочен.

    Така че така и не мога да проумея що вдигате толкова много шум .....:P за нищо :D

  4. Получих ЛС- то ти и ти пратих отговора :greenball:

    Това че във фирмата се подготят танцови постановки, не означава, че само това се търси :godbless: Както и не означава, че до танците ни свършват познанията в шоубизнеса:metalist: Като имате демо прати ми едно копие и аз ще видя какво мога да направя :metalist: Относно чужбина ти обясних някой неща в ЛС-то .

    Мениджърска и импресарска дейност са също дейност, които има право и извършва фирма Айя. Просто първите хора които менажираме са нашите танцьори, тъй като ние си ги и произвеждаме :metalist:

  5. Не че нищо не е станало, просто не можах да смогна последния път като ходих до София. До 15 подготвям рекламната кампания на представлението ми и трудно поемам други ангажименти, иначе съм навита. А и аз поне от разговора разбрах че става въпрос за края на лятото, началото на есента. От мен танцьорите ги имаш :greenball:

  6. Е слънце аз съм мениджър :happy: Та какво свири групата ти ;) Какъв стил и искатели да свирите заедно с танцова трупа? Колко човека сте? На колко години? На какви инструменти свирите и къде сте се учили? Кой ви е вокал и говори ли английски ;)

    Това засега от мен ако искаш пиши ЛС. Аз не уреждам изяви в София, но за морето може и да стане ;) За чужбина също ;)

  7. НеоАрт - членува в сдружение Профон. Това е сдружение с нестопанска цел, коеото има разрешително от министерството на културата. За да членуваш вътре, трябва да имаш право на имресарска, продуцентска и др. дейност, което означава че е легална. Но колко е коректна, това не се знае. Ако ти предложи сносен договор, юридически издържан, значи си струва. Без договор не ходи никъде. :) Това от мен

  8. Ужажаема Г-жо Цветкова,

     

    Моля менажирайте моята група, толкова приятно се почувствах докато четях вашите редове. Ще ми се изцяло, блаженно да се отпусна в менажерските ви ръце. Tiene que ser una pasada.

     

    Замаяно Ваш,

    Аз

    Ето това вече не е професионално ДРАГИ :)

  9. Съгласна съм за Стар Академи. След като видях какво се случи, много се радвам че момичето което подготвях нямаше годините.

    Наистина всичко в БГ с опорочава. И това няма да спре докато не си потърсим правата.

     

    Колкото до крещенето беше адресисрано към точно определенал личност, която искаше да се отпусне в блажените ми ръце.

     

    А за Бързийски не би трябвало да се притеснявате особено, той вече няма кола, като се видяхме нямаше пари и за такси. И при положение, че т.н. английски бизнесмен ми се обади специално, само и само да се включи в турнето на представлението което подготвям, май много го е закъсал.

     

    То всеки рано или късно си намира майстора. Ще Ви дам един пример с клуб по спортни танци, който много, ама много беше некоректен при последното си състезание. Тази година май ще има рекордно нисък брой двойки, а състезанието е международно и е в София и е с много голям награден фонд, но няма желаещи, защото организаторите са некоректни. Това се случи и с Визаж поради подобна причина. А както е тръгнало ще се случи с много още други. Стига само ние младите хора да си покажем ноктите и да си търсим правата :bravo:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.