Jump to content
Българският форум за музиканти

nikz

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от nikz

  1. кажете как да го инсталирам тоя 5.5 ъпдеит на кубасе??? аз го инсталирам и като пусна програмата ми иска някакъв LeC това е някакъв лиценз?? как да го оправя това???? а и още имам контакт 4 но когато го пусна и тръгна да зареждам някои sample и ми пише 4е фаиловете немогат да бъдат намерени.мерси

  2. СТАВА въпрос за cubase , като мръдна пана на ляво звука отива на дясно и обратното като го мръдна на дясно и звука отива на ляво , как да го оправя???

  3. ИМАМ CUBASE 5 И СЕ ПИТАХ ИМАЛИ НЯКАКЪВ VST/I ПЛЪГИН КОЙТО ДА СВИРИ И WAVE ФАЙЛОВЕ. ИМАМ КЪМ 2 GB КИКОВЕ,И ДРЪМОВЕ НО ВСИ4КИТЕ СА WAV ФОРМАТ И НЕМОГА ДА ГИ ПУСНА В GROOVE AGENT ONE. ИЛИ ПОНЕ ДА ГИ КОНВЕРТИРАМ ??? АКО ЗНАЕ НЯКОЙ КАК МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР МЕРСИ :punk_guitar:

  4. става въпрос за това че имам предложение от едни хора които се занимават с продуциране на поп музика,да започна работа при тях , и се чудех ако има някаде да се учи за да си взема диплома. ама ти си прав не дипломата ме прави продуцент ;)МЕРСИ :wallbash:

  5. здравейте!! искам да попитм някои как да науча нотите , понеже използвам cubase 5 и м-аудио МИДИ - КОНТРОЛЕР тоест да мога да свиря правилно звуци,мелодии - от MIDI-КОНТРОЛЕРА - през cubas-a. щото без да знам нотите немога да направя никаква МЕЛОДИЯ ИЛИ ПЕСЕН :thumbs_up: ноти за пиано,нотите НА МИДИ-КОНТРОЛЕРА! това което искам е да мога да си направя собствена мелодия,продукция по нотите на миди-контролера и cubase 5. MERSI!

  6. Здрайте! Имам проблем с cubase 5! АЗ понеже съм самоук и ми е много трудно да науча нещата около cubase се чудех дали някаде има видео , или книги кадето се обяснява кое как се прави??? Другото което е , нуендо 4 става ли за продуциране или е само за аудио обработка?? от каде мога да нямеря и плугини за cubase???

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.