Jump to content
Българският форум за музиканти

Glen Sobel

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Glen Sobel

  1. "Ако говорим за богове това са Virgil Donati , Denis Chambers , Dave Weckl и тнт. "

     

    за теб може и да са но за други тези не фигорират! аз лично нито един от тези не харесвам че свирят спор няма много добри!

    А тези палячовщини с палките тва ли го прави голям??? тогава може да погледнеш Godsmack техния дръмър Shannon Larkin но явно няма да ти хареса!

     

     

    Glen Sobel не е кой знае какво. Наистина доста добър и техничен барабанист е. Не се обиждай,но Shanon Larkin няма място и няма шанс да се класира из между редиците на Virgil Donati,Dave Weckl и Denis Chambers. Тук нещата са доста далечни и говорим за коренно различна музика,свирене и умения. Трябва повечко да погледаш Virgil. И ето тук мога да те изненадам приятно с един Български барабанист,който е личен приятел с Virgil Donati и Dave Weckl. Ходил е в Америка на drum събирания и jam sessions.

     

    Eто виж го нашият Стоян как кърти :

     

    http://www.youtube.com/watch?v=4F4e52WRfeA

  2. В Blotted Science барабанист е Bobby Jarzombek. Доста техничен и има много агресивен стил. Бих казал по-точно енергичен.

    Главно е барабанист на Spastic Ink.

     

    Тук вижте някои изпълнения на Bobby Jarzombek:

     

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=YZZVC0V7G1Q

  3. И аз бях приятно изненадан от Glen Sobel, за пръв път го чувам. Много прецизен и техничен барабанист.

    А за Gavin Harrison изобщо няма какво да коментирам.... :)

     

    Значи ви хареса Glen Sobel. Той е барабанист на Impellitteri. Интересна група. Glen Sobel има и доста участия с Paul Gilbert:

     

     

    Тук прави реклама вероятно на тези барабани:

     

  4. Доста барабанисти харесвам: Virgil Donati,Mike Mangini,Mike Portnoy,Dave Weckl и много други. Последните 2 години доста ме заинтересува стилът,техниката и начинът на свирене на Glen Sobel. Какво мислите за него ? Лично на мен в момента ми е любим барабанист,както и Virgil Donati.

     

    Поздравявам ви с две изпълнения на Glen Sobel:

     

     

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.