Jump to content
Българският форум за музиканти

HERB

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от HERB

  1. 1. "Over the Electric Grapevine" -Primus

    2. "Wynona's big brown beaver" -Primus

    3. "Burn"- Deep Purple

    4. "Harvester of sorrow"-Metallica;

    5. "Indians" -Anthrax;

    6. "Funky Monks" -RedHotChili PEPPERS;

    7. "Angel of death"- Slayer ;

    8. "The Immigrant song" -Led Zeppelin;

     

    Пояснявам ....всичките ме кефят...не съм кон с капаци....не е класация!!! Всичките са на първо място!

  2. Аз не разбирам как може в една и съща класация да присъстват Фарс Улрих и Дейв Уекъл и Уекъл да е пети, а Марс първи. Shocked and amazed съм.

     

    Явно не си ме разбрал....в 7 клас герой ми беше Улрих...,в 10 weckl...а do 32 годишнината ми -любим си остава HERB! т.е. това не е класация...това са първите ми места през годините!!

    що го недолюбвате ларсчо?

    а charlie и той ли е фарс?

  3. Аз не разбирам как може в една и съща класация да присъстват Фарс Улрих и Дейв Уекъл и Уекъл да е пети, а Марс първи. Shocked and amazed съм.

     

    Явно не си ме разбрал....в 7 клас герой ми беше Улрих...,в 10 weckl...а do 32 годишнината ми -любим си остава HERB! т.е. това не е класация...това са първите ми места през годините!!

  4. Сори ако има такава тема,но идеята ми е да си пускаме поздрави и да си кажем за любимите дръмъри ....ето моите любимци(стилово различни),които са ме вдъхновявали през годините:

    1.Lars Ulrich;

    2.Dave Lombardo;

    3.Charlie Benante;

    4.Chad Smith;

    5.Dave Weckl;

    6.Tim Alexander(Herb);

    ... други...следва///

  5. бързо не става приятелю! Трябва копане,копане...здраво!!! И много музика да слушаш и да свириш...щото барабаните не са само техника...ако свириш с група трябва да аранжираш дръм-партиите! Трябва и мозъче...иначе и аз съм за акустичните...просто те развиват като барабнаист! Ако искаш да свириш поп от 80-те може и електронни ,но едва ли?!?

  6. разбира се "минорно" съпоставимо с другите инструменти е невъзможно....виж ако към комплекта има ксилофон ...за да определяш оределено минорно настроение и използване на големите томове-ще се получи!!! А и колегата е много прав -с четки...бавно протяжно....!!!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.