Jump to content
Българският форум за музиканти

death^metal

Members
  • Мнения

    151
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Мнения публикувано от death^metal

  1. 165390.jpg

     

    Mesa/Boogie 4x12 Slant cab - зареден с четири Vintage 30 говорители ...

     

    Наздраве!

     

    И с колко роудита разполагаш ебаси, това е хамалогия.... на мен от меса ректо с две дванайски ми се драйфа като го замъкна :spam:

  2. Нормално до този извод (смяна на адаптери) трябва да стигнеш сам, друже менгеме. Обикновено до това решение за смяна се стига, като отидеш с китарата някъде на джем с нагласата, че твоята китара звучи убийствено и след 15 минути разбираш, че си далеч от истината. Искам да отбележа, че не е задължително това да стане с твоята китара. Може да ти звучи достатъчно добре и със сток адаптерите, като на Ники, с неговия не особено евтин седмак (поне 3-4 пъти по-скъп от твоя избор) ;)

  3. Скоро си взех Schecter Blackjack ATX C-1 FR, резачка голяма! Mисля, че в магазина остана една черна, без FR, грифа и адаптерите обаче са същите и ще може да добиеш представа. Е, и цената е над бюджета ти, ама няма всеки ден да си купуваш китара....като мен :) Така или иначе адаптерите на ибанеца, който си заплюл, ще трябва да ги смениш, ако искаш да звучиш подобаващо, и това ще ти докара цената доста по-близо до резачката с блекаутите :)

    Иначе хубаво гледай цените в щатите, ама си имай на ум, че трябва да се добави транспорт, мито и ддс и тогава получаваш европейската цена :)

    А, и не си взимай Гибсън, че ще вземе да ти хареса :music336:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.