Jump to content
Българският форум за музиканти

Fieldy94

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Fieldy94

  1. Колеги съфорумници , ще помоля за асистянцията ви :) :Д. Наскоро чух песента на D2-6 и ми допадна, но за жалост не намерих нито таб нито нищо. Та моля ако някой от съфорумниците е попадал на таб да го сподели :). Благодаря предварително.

  2. Значи зависи за какво ще го използваш. Ако е за домашно ползване ще ти върши перфектна работа. Аз в момента съм с него и нямам никакви оплаквания. И все пак ако някой от колегите знае нещо повече да сподели.

  3. Колеги. Искам да кажа че можеби временно оправих проблема. Просто леко отпуснах тръстрода, и след като струната спря да бръжди съъъъвсем леко свалих екшъна на останалите струн, и сега да чукна на дърво сичко си бачка нормално :girl_cray2:

  4. Тъй като продължавам да немога да се оправя със качването на снимки в саита, ще постна линк към снимките.http://www.album.bg/basskitara/?page=1

    Съжелявам за неудобството.

     

    А относно тръст рода няма нито капячета нито отвори нито нищо. Модела е Ibenz GSR205.

  5. Да но Марински, доколкото съм разбрал от четене из форума, ако съм разбрал вярно. Ако се е изметнал грфиа не трябва ли всички струниа да бръждят особенно 5та. А в моя случай 5та си е нормална а 4та бражди та се не трае :happy:

  6. Това е проблема, защото не съм от София, а в Берковица няма компетентен човек когото да помоля за помощ. А тъи като баса все още е в гаранция, мисля че е по-добре да го занеса в магазина да си го оправят. :happy:

    И малко :dance: несе вижда тръст рода :yahoo:

  7. Днес преди училище се събирахме да свирим с бандата. За първи път изнасям китарата извън къщата и бях много предпазлив, но въпреки това

    когато се прибрах забелязах че 4та струна при нормално сътояние докосва първо прагче и при свирене свободно се чува едно ужасно бръждене, докато 5та 3та 2ра и 1ва са наред. Ако сте се сблъсквали с подобен проблем моля за помощ.

  8. Хора прегледах темата но никъде не открих да се споменава нещо за цвят на струните :blink: . Та не че мого разбирам ма иам спомен от едно видео някав пич се беше изцепил с едни зелени струни, а неми се вярва да са позеленяли от ползване :slap: . Та към впроса ми да сте чували някъде в България да се продават зелени или червени или розови струни. Благодарско предварително :greenangel:

  9. Хора извинявам се че спамя с тези теми, но след дълги размишления и четене на теми реших да си купя някакъв по-сносен бас отколкото бас и кубе за 500 лв . Та към въпроса може ли кат зема баса да го бодна в една уредба която си стои до мен неупотребявана и така да си реша проблема поне докато отмине кризата :D

  10. Аха еи благодаря пич че за това щях да се израся 100лв от динакорд. А можеш ли да кажеш някакво друго кубенце алтернативно. Благодаря предварително

  11. Здравейте съфорумници. Искам да попитам, дали има някакъв саит на Динакорд или Раизингфорс, с цените на продуктите който да е валиден за 2009-2010 година? Благодаря предварително :)

  12. Здравейте скъпи съфорумници.Наскоро се върнах от германия и от там си купих комплект струни за класическа китара(аз ги наричам наелонови), и възнамерявах да ги сложа на акустичната ми която оригинално е със метални струни . Та въпросът ми е ще мога ли да ги слойа ако използвам топчетата от металните или не ?

    Благодаря предварително и :greenangel:

  13. Хора мисля да си копувам бассс след няколко седмици но не зная какъв!Тъи като ше свиря за първи път не искам да е нешо скъпо. мисля нещо максимум до 300 лв + усилвател до кам 400 макс.Та ако може да ми препоръчате нещо ще съм ви много благодарен. :thumbs_up:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.