Jump to content
Българският форум за музиканти

maegril

Members
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от maegril

  1. Поздравления TONY не знам как ти е хрумнала подобна идея обаче е страшна! :wacko: Смятам и аз да се пробвам с цяло парче на Пантера само трябва тия дни да направя записа че от доста време не съм работил с звукозаписни програми :) Категоризирам се за 2 или 3 :) Все пак с бандата правим песни на Пантера от повече от една година :slap: Тия дни ще направя запис на I'm Broken или Domination и ще постна да чуете :):metalist::metalist:

  2. Хора ние па с нашта група ползваме памук :metalist::metalist::metalist: Адски мн помага - обира изключително много високите и инструментите на всички се чуват много по-добре като сме с памуци в ушите :metalist::metalist: Лично аз съм пробвал и тапи но според мен не помагат много много понеже звука го чувам по-глухо

  3. Добрата реклама със сигурност ще гарантира и добра посещаемост!!! Сберете се 2-те групи и разлепете поне 200-300 плаката(говорим за най-евтините) и дано хората се навият и дойдат, понеже всички знаем че българският фен е уникален :):P:P Пожелавам ви успех!!! :P:P

  4. Човек ти къртиш!!!! Истинси пример за желанието и упоритостта на българския музикант но и за неговата недооцененост от останалата част от народа!!! Успех!!! Дано с това с което се захванеш да имаш просперитет!!!! :bravo::bravo::happy:

  5. Имах digitech rp50 и бях крайно недоволен от тоя ефект!Акустичните му ефекти беха супер но дисторшъните беха напрао отвраттт! Смених го с зуум707 2 и сега съм 10х по доволен от зуума отколкото дигитеха!

  6. Искам дам ви питам дали някой от вас е търсил спонсори,за някой свой проект(концерт,албум и т.н.) и има ли изобщо такива хора в БГ и къде да ги търсим, понеже с групата ми ни хрумна това нещо днес и реших да поразпитам. Също така какво печелят спонсорите от нас в случай че ни дадат некви средства, и има ли некви закони които трябва да спазят двете страни при такава процедура?Предварително ви благодаря!!! :D:bravo::angry:

  7. Хора купих си процесор zoom707 II, но не ми дадоха гаранция от магазина за него.Казаха че производителите на zoom процесорите не давали гаранции! Нормално ли е това според вас или са ме прецакали, понеже на всички други процесори имаше гаранция от 1 год.Предварително ви благодаря :greenangel::godbless::godbless:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.