Jump to content
Българският форум за музиканти

Supersonic Bitch

Members
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Supersonic Bitch

  1. С големи извинения,ако ще звуча грубо...,но по принцип не съм чула за Стагове и 4 и 5 струнни басове и за 6 струнни китари да издават нормален звук,който по природа да не звучи като "бръждене" ,иначе най-добрия съвет който мога да дам за момента( и да не бъди смени си баса) е да го заведеш на лютиер,който може да го оправи най-добре :)

  2. 29082009624.th.jpg на това свирих днес в ритуална зала на сватбите във Варна . 3 струни , магаре уан-ъв-а-кайнд , отделно 2 брутални пукнатини на корпуса , ама те не са интересни ... :cheers2: според мен ТОВА трябва да струва 100 000 :greenball:

    Kато станеш легенда може и повече :blink:

  3. :punk_guitar: Имам чувството ,че човек не е в безопастност да се появи на сцена с такова чудо,колкото и вярни фенове да има,а и е леко авнгард според мен..Иначе бях чувала за китари с позлатени адаптери,но това ми надхвърли мечтите :punk_guitar: Kато цяло изобщо не ме впечатлява дори мисля,че семплите неща винаги са били,са и ще бъдат най доброто,а колкото до цената споделям мнението,че само звука би си заслужавал,а във случая това е под съмнение.
  4. Имах предвид Еванесанс,че не ме вдухновяват,а не бандите като цяло!A за музиката в/у текстовете аз мога да оправя допълнетелно някоя китара,а за баса нямам проблем,но барабаните и гласът леко ще ме затруднят честно казано :hysterical: иначе за мен си е удоволствие да се занимавам да!А колкото до това,че идеята е най-важната ми поне аз споделям това мнение:spam:

  5. Не казвам твурдо,че няма да ги направя,а просто не съм материалист-това исках да се разбере иначе определено бих направила нещо авторско,което съм иэмислила аз.Иначе съм фенка на Еванесънс,но не мисля,че ми влияят не энам защо съм оставила такова впечатление,а колкото до грешките бих казала,че са от недоспиване и не гледане какво точно пращам... но мерси за идеята!:punk_guitar:

  6. Опа не е било нарочно :greenball: Ся са надявам,че този пич Биг Вик или както му беше ника няма да ме съди,че сме на еднакво мнение явно.. оО Иначе онзи бял ми се изчерни в очите с извинение :dance::hysterical:

  7. Ем всъщност се базиках за Кембрич,но явно звуча злобно :mellow: И пак смятам че човека няма ниво,а душа и,че в никакъв случай американските "хитове" не са написани на особено по-различно ниво,дори са по просто написани от чужденец пишещ на английски!

  8. Ами браво на теберче си я завършил-аз съм в хуманитарна гимназия с немски и явно и в твойта мога да завърша и пак ще питам творческото съчинение може ли реално да ти покаже на кое ниво си?Трябва ли да сложа за пример американски текст да му гледаме нивото и трябва ли да си говорим на английски,за да докажа че все пак никога не съм имала проблеми до сега с него :thumbs_up::thumbs_up:

  9. Имам само един въпрос-как решихте подяволите,че смятам да тръгна да пробивам и къде точно ще ходя,и че точно това,което съм написала във този форум ще го изпълнявам :coolp: Това си е просто част от моето лично пространство в идеите,което съм пуснала ей така,за да чуя как би се коментирало и дори в началото съм писала,че и някой да ми открадне идеята ще искам само да чуя как звучи- друго не ми трябва и се радвам на критики,но в рамките на написаното от мен!:)никой не е длъжен нито да чете,нито да коментира това е свободата на избора на всеки.А колкото до гимназиалното ниво на английския ми това беше добър опит за критика и го приемам за комплимент,защото в гимназията ни почти не се учи английски-така,че мерси,че ме прати в критериите на Кембрич явно ще си изкарам изпита и бих попитала на какво ниво трябва да пиша текстове за да звучат добре,да бъдат лесно разбрани и да не изглежда смешно наблъскано с излишни фразеологизми? :)

  10. P.S.: Аз все теоретик го раздавам и все коментари и насоки давам. Освен да зема и аз да напиша нещо :)

    :) аз очаквам да надминеш Слаш и да мислиш по-зрави солота от него,но щом имаш мекак да пишеш ...давай сигурна съм,че ще се справиш

    :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.