Jump to content
Българският форум за музиканти

Via91

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Via91

  1. Здравейте отново,

    не знам защо казвате че съм нагла или каквато и да било. Просто поисках вашето мнение и получих само нападки. искам да кажа че инфото и снимките в профила ми са съвсем отделно нещо от това, за което ви попитах и няма нужда да ги махам. Аз не искам да се хваля с нищо, всичко, което съм написала са ми го казвали и други хора и не е само мое мнение. От музиката няма да се откажа и смятам, че това може да стане моя професия. Знам, че не съм безгрешна, но не можете просто така да ми кажете, че не ставам за нищо... Ще кача още нещо, когато запиша и съм сигурна, че повечето от грешките, които посочвате са просто инцидентни.

    до скоро :)

  2. :thumbs_up: Светът раждал,раждал некадърници със самочувствие колко искаш,но поне като искаш мнение на музиканти,то го приемай достойно./На мен лично ми е страшно "грозно" да говоря така/особено щом се пишем колежки/,обаче си признавам,че такава наглост и безочие скоро не съм срещала! :D

     

    не знам колко разбираш от пеене (щом сме колежки) обаче не може така просто да наречеш някой некадърник, и не разбирам кое е наглост- това, че се защитавам от безсмислени нападки ли? ами чувала съм такива приказки само от хората, които знам, че ми завижадт...

  3. Скъпо девойче,ти не си виновна,просто професорството се изроди някак напоследък...иначе ще успееш,вярвам,имаш склонност да показваш разголено тяло,просто остави професорите и се оглеждай за джипки с рег. номера от 4 еднакви цифри!

     

    Не е в професорите грешката, щом човека преподава пеене в университет, значи не е изродено разбирането му и тежи повече от твоето, ако приемаш забележката ми. защото аз лично не приемам обиди от сорта на тази за джипа, която ти си ми отправил. голото тяло няма нищо общо с пеенето ми, което ти дори май не си коментирал, ако изобщо си слушал...

  4. Здравейте :thumbs_up:

    Не съм отговаряла в темата, защото много време нямах достъп до интернет, а сега си направих нов акаунт, тъй като не успях да вляза в стария.

    Искам да кажа, че винаги приемам градивни критики, но вашите определено не са такива. признавам, че не съм безгрешна, но в никакъв случай това не означава, че не трябва да се занимавам професионално с пеене, напротив, убедена съм, че трябва да развия таланта си, защото го имам. Все пак имам зад гърба си мнение на сериознен човек, който се занимава само и единствено с музика. Аз исках от вас да ми посочите къде не се получава, ако има такива места, а не да се заяждате с мен, защото съм свикнала да се заяждат с мен хора, които завиждат на това, което мога.

     

    П.С. Видях в мейла си, че имам ПМ, но не мога да го прочета. Ще помолш този, който ми го е пратил да го изпрати на този акаунт.

    До скоро :D

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.