Jump to content
Българският форум за музиканти

dianstefanov89

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dianstefanov89

  1. Искате да се научите да свирите на китара? Заповядайте на третия етаж в ресторант Bodega "Цар Асен" 6. Гарантиран резултат от преподавател с висше образование и много години опит!

     

    Преподавам уроци за начинаещи и напреднали. Разполагам с богат нотен материал.Стиловете, които обхваща обучението са класика, джаз, поп, фламенко, рок. Заниманията са свързани с технически упражнения, четене на ноти или таблатури по избор на ученика, хармония, разучаване на дадена пиеса или песен по избор на ученика. Продължителността на урока е 45 минути. 

    Цената е 12лв .

    Уроците се провеждат на третия етаж на ресторант Бодега "Цар Асен" 6. Приятна, уютна и вдъхновяваща обстановка.

     

    ВАЖНО! Уроците започват от септември месец.

    За повече информация  http://dianstefanov.alle.bg/ 

    73fe69130durn-jpg-650-1299-cc-dri-rbnoqc

  2. Здравейте колеги.Искам да попитам дали някой от вас е притежател на Boss BR-80 или да ми обясни дали може да си пуснеш мп3 бекингтракове (свои, а не вградените) и да свириш върху тях с лек ефект ревърб на китарата? Изгледах доста клипчета, но това което ме интересува не го открих.

  3. Давам уроци по акустична и електрическа китара по домовете или при мен в студентски град.Стиловете, които обхваща обучението са класика, поп, джаз и рок. Другите занимания по време на урока са свързани с елементарна теория на музиката, четене на ноти, импровизация и хармония.Урокът е с времетраене един астрономически час. Имам учебен материал за начинаещи и напреднали.

    Завършил съм варненското музикално училище при госпожа Нели Недева. Също така имам свидетелство за професионална квалификация музикант-инструменталист специалност класическа китара.В момента съм четвърти курс в националната музикална академия с поп и джаз китара в курса на Цветан Недялков. Тук може да видите пълната ми автобиография -> http://prikachi.com/images/84/5639084y.jpg

     

    Цена: 15 лв

    GSM: 0883308856

    Град: София

  4. Те направиха китара, която сама се настройва, що да не направят и китара която сама да си свири свързана в някакъв хипер гига модерен процесор с космически дигитални бленди и вече да не се казва китара а дигитара за всички фенове на дигиталното! :metalist::hysterical:

    • Like 2
  5. Ок, ползвайте само процесори, защото няма място за сравнение пред метал зон или пък някое още по- хубаво на беринджер :) Аз не се занимавам сериозно с музика и говоря наизуст, дочул от туктаме :)Лек ден на всички :thumbs_up:

  6.  

    Педали или Процесор?-> Всеки знае, че натуралния звук се постига с аналогови камиончета. От тези процесори не може да се изкара това което ще изкараш с едно дистче и дилей в амп.От процесора звука е толкова симулиран, "фалшив" , нереален, напудрен, че кат го включиш в голяма апаратура и като го надупиш става такава боза, че не се търпи... На сцена с двама китаристи, единя от които е с процесор а другия с няколко педалчета се чува разликата дори и от не музикант, от педалчетата си излиза напред яка натурална китара, каквато си свикнал да чуваш навсякъде по записи и концерти, а процесора колкото и да го усилиш няма да успееш да пробиеш звука от аналога.Става такава мазня, че...... :)

     

    • Like 2
  7. Еми баща ми е сложил вътре траф с доста чаркове, за който немога да обесня. Само знам че има кондензатори, които чистят шумовете. И от този траф си излизат 8 захранващи жакчета за ефектите.Мога подробно да ти напиша ако искаш какво точно има вътре (под втория ред за ефектите.)

  8. Не успях да открия такава тема за направата на педалбордове и за това отварям нова, в която всеки да покаже своите изобретения,подредбата и настройките на ефектите които използва :) .

    Моето изобретение не е точно мое, а на баща ми. Формата и идеята е моя, а всички чаркове, които за запоени и подредени вътре както и дървената сглобка са творение на баща ми :) .

    Ето го и него:

    3592461X.jpg3592460G.jpg3592458l.jpg

    3592457Z.jpg

    • Like 3
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.