Jump to content
Българският форум за музиканти

mainata

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mainata

  1. Извинявам се ако темата не е за тук,но неможах да намеря нищо във форума.Проблема е следния имам кубе LINE 6 Spider IV 30W и моят син много обича да го усилва като свири и имам проблеми с комшиите.Имам някакви слушалки от Технополис,но не му харесва как звучи китарата през тях.Препоръчайте ми някакви слушалки да звучат максимално реалистично.Бюджета е около 200-300лв.Ако има значение китарата е ESP LTD deluxe EC1000 с активни EMG  81-60 адаптери. :music:

    -----------------------------------------

     

    Извинявай, че отплесвам темата, но ако сина ти свири по много време, всеки ден, помисли и за това как слушалки биха могли да се отразят на слуха му. Има писано из нета.

  2. Предложението ми е да се оформи място във форума, където да се дава информация за предстоящи фестивали и евентуално да се организират желаещи да ходят заедно. Фестивалчета много - та може да е от полза.

    Поогледах доста, но не открих такова място в момента (дано не съм окьоравял, че доста търсих). :blush:

     

    Ето например аз взех билети за http://www.see-rock.at/ и ако има други, които може би ще ходят, е добре да оформим един български камп до езерцето.

     

    Миналата година бяхме десетина човека, повечето случайно събрани чрез Фейсбук на Нова Рок и беше доста добре - със сигурност по-добре от това да сме пръснати по двойки (това го знаме още от времето на хам Кубрат де).

     

     

    Та омотал ли съм се - в случай, че има вече място за такива "съобщения" и да не мога да го открия?

  3. Не споменаваш сумата, но все пак иди с някой който разбира от китари !

     

    230 лева :)

     

    Взе ли?

     

    Имам 3 ямахи - F335, JR1 и Pacifica. От позицията на домашен аматьор съм много доволен и от трите. Разликата между моята и F310 е, че моята е ламинирана отгоре. Прието е, че това е "по-лошият" вариант, но някак си не ми пречи. :) Според мен е доста по-трудно да попаднеш на кофти копие при ямаха, отколкото при други марки в ценовия диапазон.

  4. Пиша, за да изкажа благодарност на kolio_k за търпението му да се позанимава с мен това лято. Изключително точен тип, много си разбира от занаята и най-важното - умее да намери подход и да го предаде (което е истински ценното)!

  5. Извиняваям се тогава, ето още информация: Китарата да е около 350лв.

     

    Попрочети в нета за Yamaha Pacifica 112 - попрочети от какво е направена и колко струват при другите производители от същия материал. Виж мненията на хората. Със сигурност не е върха на сладоледа по принцип, но за парите, които цитираш, може и да се окаже, че е.

     

     

     

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.