Jump to content
Българският форум за музиканти

Vimpel

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Vimpel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Изключително добри идеи! Къртиш, чистиш и извозваш
  2. Пичовете от guitarpartsdepot.com продават само седла за TRS PRO до колкото виждам от тук http://www.guitarpartsdepot.com/TRS_Tremol...Saddles_H-.html Така ли да ги поръчам, както колегата DILETANT беше написал по-нагоре в темата? 2 бр. х ЕЕ - за 1-ва и 6-та струни 2 бр. х АВ - за 2-ра и 5-та струни 2 бр. х GD - за 3-та и 4-та сруни Ето тук са направили хубава схема на тремолото http://www.guitarpartsdepot.com/Tremolo_Pa...olo_Parts-.html Сега забелязвам, че има разлика в означенията на целия флойд и седлата обаче За флойда пише GSTK-PRO - TRS PRO Floyd Rose Licensed Tremolo а за седлата TKSS-PRO - TRS PRO Locking Tremolo Saddles (H)
  3. Ето го http://www.guitarpartsdepot.com/TRS_Tremol...ed_Tremolo.html Въпроса е дали този модел е един стандарт, или го произвеждат в различни размери. Ще им пиша на пичовете.
  4. Нека ъпна малко темата Вече знам какъв точно ми е флойда, което си е похвално Днес до извадих от тялото и го огледах внимателно. Оказа се, че е дело на японската фирма TAKEUCHI След кратка справка в интернет намерих това http://www.allpartsjapan.com/products/takeuchi/p03.html http://www.allpartsjapan.com/products/takeuchi/p04.html При отвъряне на линковете избрх cancel, защото ми се включи някакъв language inastall Модела го водят TRS-PRO TREMOLO Сега въпроса е откъде да си намеря такова?
  5. Тук също има подобни, но с различно означение и не е опоменат размерът им. http://www.guitarnucleus.com/gnstore/tremolo.html Освен да пусна в двата сайта едно писмо със запитване друго не се сещам.
  6. Точно това щях да питам. Значи са различни за отделните струни. Тези които си посочил ще съвпаднат ли ? Гледах в сайта, че широчината на седлото им е 10.5 мм. Мойто е 10 мм. Би ли могъл да ми съдействаш с поръчката? Ще ти дам необходимите парички и ще почерпя
  7. Ето обещаните снимки. http://www.audifan.snimka.bg/album.php?album_id=338538 Какво може да се направи?
  8. Утре ще направя детайлни снимки на флойда Колко време чака доставката от сайта?
  9. B малкият ЦУМ няма. В xxxx също, но казаха че ще пробват да поръчат. Каква е цената на нов Floyd? Стандартни ли са?
  10. Здравейте, радвам се че открих този хубав и полезен сайт. Пиша ви с желанието да ми помогнете да стегна старата китара на която от години не съм свирил Китарата е washburn mg74 mercury series. Преди време я бях дал на приятел да записва с нея и той качествено я осра Сменял струните с по-дебели и така зверски ги затягал за флойда, че едната от позицийките му се пукнла. После пробвал да лепи, но без резултат. До колкото разбрах от интернет тази част от флойда се нарича saddle. Намерих нещо подобно /да не кажа същото/ в нета http://www.guitarpartsdepot.com/Saddles-Lo...olo_Saddle.html Въпросът ми е от къде в София мога да намеря тази част? По принцип стандартни ли са като размери или на всеки проиводител са различни? Моделът на флойда е washburn 800-s Предварително благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.