Jump to content
Българският форум за музиканти

weltmaister

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от weltmaister

  1. ^^ Ще използвам един цитат от подписа си по повод изявление на един потребител на един друг форум. Извинявам се за английския и прилагам превод.

    "The misinformation on this site is really approaching legendary proportions." Fletcher

     

    "Дезинформацията на този сайт започва да придобива легендарни пропорции". Флетчър.

     

    Мда...FLStudio работи като VST Instrument, но "всички програми" е силно преувеличено твърдение, освен че не е вярно :surprise:

     

    за всички музикални да е лъжа и ас не казвам за всички музикални софтуери никаде в моя цитат а за определени но които е в час с cubase може би и ти жинаги ще упровергава всякакви други. а големите разбирачи нали вигдаш колко са в час

  2. Нямах нерви да изчета целия пост, след като е толкова неграмотно написан. Но все пак видях доста глупости. Или пишеш наизуст или имаш само бегла представа от изброените от теб софтуери.

    Би ли ни обяснил как FL Studio работи като VST инструмент в Cubase?

     

     

    ами първо си инсталираи едно cubase като хората не пиратско после почети малко и сам ще си отговориш на въпроса че ма мързи да ти пиша и обяснявам тука

  3. Искам да ми кажете кои са най - добрите програми за музика, откъде си теглите семпли и т.н.

    Благодаря!

     

     

    здрасти пич ас съм клавирист и акордеонист и това работя на palma de mallorca ,в една издателска къща която работи за така известното предаване operacion triumf. а в българия когато бях работих същото само че в milena records там кадето румяна едно време си записваше касетките и първите тогава излязли дискове.та......... на темата ти.

    ние както преди така и сега сме работели само с ЧЕТЕРИ програми и почти на всякаде е така, това са:

    CUBASE, FL STUDIO, KAKEWALK-SONAR И COOL EDIT , . вси4ките тези са на професионално ниво в зависимост коя за какво щте се използва. на пример CUBASE ползва FL STUDIO като VST инструмент което значи че и дори самостоятелно ако не звучи то работеики през cubase има невероятни възмогности, зна4и fl studio владее две краиности от чалга до техно и така на татък, но работеики като vst instrument на cubase.

    другата програма с неограничени възмогности е cubase - защто?- защото това е единствената програма която работи с оригинални софтуери на електронни инструменти( синтезатори). на пример аз чрез cubase свиря на 20 различни синтезатора като почнеш корговете всички почти pa 80 50 800 тритон roland G 600 ,800, EM 2000 VA 7, E 50 и много други как става това, ще ми пишеш на пощата и ще ти обясня :weltmaester@abv.bg защото е много писане. значи ще ти обесниа по много прост и елементарен начин. cubase се явява като един windows за музикантите и като се инсталира започваш да го помпиш с допълнителни софтуерни продукти. както например ас съм сложил 200 неща че като ми зарежда проектите 15 минути ги зарежда и то с последен модел компутри. друга възмогност която има cubase и се използва много, е възпроизвеждане звука на оригинални акустични инструменти.

    как става?-сложно, но става. записва се даден акусти4ен инструмент вкарва се като VST INSTRUMENT и се свири с него. аз на пример имам всички български народни инстрменти запосани с оригиналното им зву4ене и звукът на моита SUPITA и свиря с тях и ако само слусаш бес да ме гледаш не могеш да познаеш 4е свири cubase мислиш си 4е е оригинален акустичен инструмент но за всичко се иска много четене и опит.

    за последно искам да ти кажа 4е cubase работи със вси4ки музикални софтуерни продукти но ги ползва като подчинени. за да разбереш ,трябва да си я вземеш и наи важното после да четеш описанието и инструкциите и мегду редовете щтото там са наи големите тънкости на CUBASE.

    а останалите две горе посочени програми обикновенно се използват за по на таташната обработка на дадена песен или композиция след монтажа в cubase.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.