Jump to content
Българският форум за музиканти

motorbreath

Members
  • Мнения

    230
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от motorbreath

  1. Страхотно парче, но и аз мисля, че спокойно може да пробвате нещо не толкова клиширано (: Не казвам, че нарочно сте го изсвирили така..и аз все такива неща измислям, но мисля че можете да направите доста повече :punk_guitar:

  2. Ами и аз да се изложа тук :Р едно демо от преди няколко седмици (:

     

    http://media.putfile.com/demo1-69

     

    засега е само китара..много скоро се надявам че ще постна версия с бас,вокали и барабани..само малко да се поосвободя и си мисля може би за някакво разнообразяване, но засега мисля че е това :rolleyes:

    Приемам критика :Р

  3. Океей и аз да поспамя малко в тоя форум ;) Значи покупката ще е усилвател.Почти сигурно съм се спрял на Line6 Spider III 30

    Мисля че като звук е страхотен, поне от семплите които чух..не съм го пробвал наживо.Какво мислите за този модел..?Свиря предимно рок и метъл, ако трябва да кажа саунд на групи то това ще са от Металика,Мегадет и до Гама Рей,Сабат, Ред хот..абе много.Но предимно хеви,траш,хард рок...обичам и разни балади ако ми дойде настроението.Та впечатления за този амп..цената му е 200$, което мисля е страхотно за качеството което получавам и ако не го препоръчвате какво бихте ми предложили( има вариант и ако някой от съфорумците произвежда също мога да купя...).Парите ще са до 240-250 лв..

  4. Емиии цените са вариращи ;) зависи какво търсиш (: аз си бях харесал едно яко маршалче за 350 лв :) но почти нищо не помня :Д акустични им китари са страхотни..абе влизаш вътре с много пари и няма да те интересува кви са цените :)

  5. И на мен идеята много ми харесва (: супер :)

    ОФФ: Ами евентуално може да стане традиция и да не е само за Даймбег, а по трагичния случай да дадем начало...

    Така всеки може и да забелязва развитието си с времето (:

    Ще гледам да запиша нещо до 8 (:

  6. Всъщност сега чух и е Classical gas наистина.Със албума ънплъгда на Клептън като изтеглих беше вътре .. затова мислех че е негово и мисля че и той го свири защото е доста по-бавно от версиите на Томи.Ок сега звучи още по-трудно B) Някой хелп?

  7. Ами тва за пресетите е яко ама искам да питам значи те са с разширение .ревалвер.Къде да ги сложа че да мога да си ги отворя с програмата.Четох за някаква папка специал ама аз нямам такава въпреки че имам такава категория в самата програма????

    Другия ми въпрос е има ли ампове като меса и маршъл и откъде мога да си взема и къде да ги сложа(папка?) Мерси предварително

  8. Амиии на мен акустичните китари са ми ужасно голяма страст и много по-голям кеф е да се свири на акустична според мен.Та напоследък съм почнал да уча едно поне за сега ми се струва доста трудно инструменталче. На Eric Clapton-Classic guitar solo.Та някой да го е учил(и да го е научил де :greenangel: ) та нещо съвети относно техниките на свирене които е ползвал и т.н???

    Поздрав със самата песен страхотна е :)

  9. A ще има ъпдейт със сигурност.Значи дет викаш солата..можеше втори път да ги мина ама стана късно и не исках да свиря повече че у нас легнаха да спят..ама тва ще го оправим.Звука е изцяло компютърен.Свиря със скуайър страт.Нямам пари за повече но всъщност вече имам гибсън експлорер оригинален от ЛА :icon_shithappens: Слушаш Металика значи знаеш за какво говоря :slap: Вече съм се изфукал във ФУКНЯ но да те подразня малко :Р Мисля че от части не можах да докарам искания звук със китарния софтуер и отчасти ми трябва доста двойни адаптери поне за такъв тип музика.Фразите мислех че ги знам затова не ги репетирах ама ще трябва да ги гледам пак щото съм ги забраил(за бриджа между припева и втория куплет става въпрос) а за куплетите не съм забелязал за смяната на акордите ще го слушам пак.Както се казва само виновните се оправдават

    Ще видим утре кво ще направя

    :lol:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.