Jump to content
Българският форум за музиканти

guitarman161

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от guitarman161

  1. Траш,Хеви,Дуум и малко спийд - Метал група "Amber" :huh::thumbup: В момента сме с нов вокал който можете да чуете тук

    иначе на саита ни който е www.myspace.com/trueamber сме с стария вокал (С новия още нямаме записи в студио(само от концерт на живо(линка горе))) В май-спеиса ни има яки инструментали но с гаден вокал :angry::crying: Но както казах сменихме го :dance: И скоро ще чуете записи с новия вокал на новия материал :rockon:^_^
  2. Yngiwe Malmsteen : "Sticks and stones can brake my bones but words can not hurt me! I will play whatever i want and i wont care what people say" (Пръчки и камани могат да ми счупят кокалите но думите немогат да ме наранят! Ще свиря каквото си искам без да се интересувам какво казват хората) ... Трябваше да добави и - "Е все на някои ще хареса" Защото наистина не на някои а на много много хора им харесва :girl_cray2::cheers2:

  3. Първата ми ел. китара всмисал ми подариха две едновременно и колкото и да не е за вярване китарите са Гибсън(оригинален) и Ибанец(оригинален на Сатриани сигнечъра) ако не вервате ми виште снимките в профила ми има линк ;):headbang:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.