Jump to content
Българският форум за музиканти

dlkoko

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dlkoko

  1. ^

    Не занимавай и не залъгвай хората,защо му трябва миди кабел и отделно миди интерфейс след като се продават готови мидиІусб кабели?Ясно колко разбирач си.Дори и за домашно свирене пак е кофти-изпитано!!!

  2. 1.1 С кабел от изхода за слушалки

    1.2 С най обикновен кабел за принтер

    1.3С кабела за принтер.

    По последния въпрос съм ти отговорил-горните точки :yes:Ако беше написал в търсачката на форума Yamaha psr e 433 Щеше да видиш две теми за модела.Тука е за търсене и предлагане на стилове и мидита

    просто ти трябва кабел:usb to midi:)

  3. Ами да ти кажа-трудно!!!

    Аз съм пробвал с лаптоп,миди кабел и софта омб!!!подкарвах общо взето но забива от време на време, не става за сериозна работа!!!Купих си КОРГ и се родих-няма забиване,няма латенция...ти си мисли и избирай!!!!

  4. ок инсталирах"juzisound"ама повечето работи са на йероглифи:secret:да не сам объркал нещо

     

    ВЯТЪР РАБОТА Е"JUZISOUND"ПОНЕ С ЪСБ МИДИ КАБЕЛ,СТИЛОВЕТЕ ТРУГВАТ ПРЕЗ КЛАВИРА АМА НЯМА КОНТРОЛ,СПОРЕД МЕН НЕ СТРУВА И ПУКНАТА ПАРА МИСЛЕХ ЧЕ Е НЕЩО КОЙ ЗНАЕ КВО,ИМА ПО ДОБРИ ПРОГРАМИ И ТО ЗА ХП,АКО НЯКОЙ ИСКА ДА СИ БЛЪСКА ГЛАВАТА В СТЕНА НЕКА ДА ОПИТА :) :)

     

    ами да ви кажа най-добрия софт за свирене на живо е one man band,само има 1 проблем че е демо версия което я ограничава до 6о секунди свирене.Моля ако има някой да ми даде крак да ми пише!!!

     

    омб е наистина добра,ве4е имам кракната версия ако някой му трябва.... :thumbup:

  5. имам 1 въпрос-имам синтезатор имам лаптоп имам миди усб преходник,има ли няква програма с която синтезатора да използва стилове които са на лаптопа без да се качват на синта,да се свири като лаптопа подава стила,а хармония темпо смяна на инструмент да стават от синт

  6. май е тъпо,то може и миди клавиатура да е:hysterical:)))еба ли го,има 120 стила 300 инструмента ама памет маи няма дисплея свети син.има иконки китарки акордеончета,цигулки барабанченца ама де да го знам

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.