Jump to content
Българският форум за музиканти

peter kostov

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от peter kostov

  1. Eто от тая тема теглете ноти....................................... :thumbup::hysterical::cheers::bravo:ЧЕСТИТА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ НОТОЯДЦИ И ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ и всяка нота да се изразява с цифровата и равностойност....................... :cheers2::music::ok:

  2. Просто не знам защо не влезете в темата-НОТИ-peter kostov,където съм дал около 30 сайта за теглене на всякакви ноти/безплатно/и си теглете каквито си ноти искате и от който си искате жанр....................... :hysterical::cheers2:

  3. Eто:notes.tarakanov.net---класификатор по композитором---на буква Р-- PETERSON/O.PETERSON/-и се научи да четеш-ПО РУССКИЙ-много ще ти трябва да си дърпаш ноти-каквито ти трябват.И ако имаш някакъв Е-майл го напиши-ако не се справиш с Тараканов.

  4. Не-НЯМА такова нещо като самообразоване по СОЛФЕЖ-трябва компетентен контрол-иначе човек се самозаблуждава,че напредва в обучението си.И това не подлежи на спор-иначе този който ти каже ,че не е така и че ти можеш да научиш СОЛФЕЖ с самообразоване-значи че и той е много заблуден.НАЛИ ВСЕ ПАК ИСКАШ ДА НАУЧИШ СОЛФЕЖ ЕФЕКТИВНО?Иначе не се и захващай.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.