Jump to content
Българският форум за музиканти

shmorca

новаци
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от shmorca

  1. Здравейте на всички музиканти и обичащи музиката. Радвам се, че има място като това тук :)

     

    Моля Ви за съвет. Предстои ми закупуване на ел. пиано/стейдж/ или синтезатор. Изчетох къде що имаше материали (най вече тук) но пак не си отговорих за себе си, какъв избор да направя.

     

    Да започна от някъде..... свирил съм на пиано като малък, сега започвам курсове отново, като желанието ми е да стана толкова добър, колкото да си свиря и експерементирам в домашни условия - неща на любими мои групи.

    Е, накъде да се насоча, към синтезатор или към стейдж пиано. Бюджета ми е макс. 1500 лева. След това идва ред на марката.... за Роланд, Ямаха и Корг само хубави неща чета общо взето... за електронните пиана на Касио обаче няма много споделено инфо. ?! Та, ако имате добро желание, моля дайте ми съвет цена/качество/нужди .....

     

    Благодаря Ви предварително. :whistle::cheers2::rolleyes:

     

    Здрасти колега... Аз се казвам Светослав и в момента имам страхотна оферта за теб. Продавам синтезатор YAMAHA PSR-290, който е напълно професионален в отлично техническо състояние и перфектен външен вид. Цената му е забележи: само 540 лева, като мога да ти го пратя по куриер. Синтезатора не е нов, но е супер запазен.Телефона ми за връзка е 0887/489-919. Ако проявяваш интерес, обади ми се... А по въпроса ти, аз лично смятам, че е по-добре да се обучаваш със синтезатор... Въпреки че това е индивидуално за всеки, но синтезатора ти дава много повече възможности. С уважение: Светослав.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.