Jump to content
Българският форум за музиканти

Zafi

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Zafi

  1. Благодаря !Ще се възползвам от съветите и на двама ви и когато сме готови,ще Ви уведомя!🥰
  2. Благодаря Ви!Тогава ако може да ми предложите и някои друг модел-без микрофон.Прав сте!Сегашните деца само искат и искат и това е!И аз така мисля,че който иска да се научи,ще се научи на каквото има!Тоест и fp e50 да и купя,ако и се свири ,ще свири!Нека си мрънка!Аз имам тапи за уши!🙂
  3. Моля,ако не представлява трудност ,за вас да ни обясните,защо бихте избрали fp 60x-накратко,че ми е неудобно вече да Ви занимавам!Изключително съм Ви благодарна!
  4. Здравейте,пак съм аз! Госпожицата се спря на Roland FP E50 I Roland Fp60x, като има притеснения относно звука на Roland FP E50,казва,че и звучи малко, като синтезатор,само че аз проверих цените и на двете пиана в Muzicworld в момента Е50 е намалено и със стойката и трите педала излиза около 2000лв. и 5 г.гаранция,а другото fp 60x го има в Томанн и е около 2700лв. с 3 години гаранция.Тя се хвана за тези пиана заради микрофона,иска да си"играе" така да се каже.Ние имаме акустично пиано Петров,което е с много тежка клавиатура,тоест това ще е второ пиано.На едното ще свири от понеделник до четвъртък,на другото в останалите дни.Тоест няма постоянно да местим пианото.Моля да ми дадете съвет,кое от двете и да Ви оставя намира.Благодаря предварително и извинявайте за безпокойството!
  5. Благодаря Ви!Със сигурност,ще помолим отново за съдействие!
  6. Благодаря Ви!Тя е много музикална освен,че свири и пее.Всъщност главната причина да я запишем на уроци по пиано,беше съвет от госпожата и по пеене ,иска дори да се научи да свири на гайда🙂(пее български народни песни),свири подобаващо добре-на изпита по музика изкара 99 от 100, затова искаме да и купим възможно по-качествен инструмент,но сме ограничени и в бюджета,максимум 2500-2700лв.Благодаря Ви,за отговорите!
  7. Много Ви благодаря!Също така разгледах и Ямаха YDP 165 и честно да Ви кажа , съвсем се обърках.В най-скоро време обаче,трябва да вземем решение,а това е много трудно, когато нищо не разбираш.
  8. Здравейте!Предстои ни да закупим дигитално пиано за нашата дъщеря,която ще учи в музикално училище в друг град и не ни се иска да местим акустичното.Много се лутахме и се спряхме на 2 модела на Роланд -FP60x и FP E50,а също така и на Ямаха dgx670.Моля за съвет,кое е най-добро,като качество и параметри? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.