Jump to content
Българският форум за музиканти

Toni96

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Toni96

  • Рожден ден 03/16/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Велико Търново

Toni96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Toni96

    Гари Мур

    Како цяло много добре! Само внимавай повече с блендовете защото на моменти звучи доста фалшиво
  2. Кажете какво искате да ви разясня и ще ви помогна ако мога! Таа...извинете ме но отивам да се къпя,че да не завоня като бабата на долния етаж Очаквайте пряко включване утре след даскало,като си напиша хомлъркчето П.П.Този форум наистина е страхотен!
  3. Хех...мерси Макарче свиря на китара от 2 години съм чел доста статии за лес полите. Те са просто велики (поне за мен)
  4. Аз бих ти препоръчал Les Paul. Свирил съм на Epiphone и на Vintage. От двете според мен е по-добра епифона но цената е по-висока от на Vintage. А освен това има много други лес поли. Факт е че Les Paul са най-здравите електрически китари. Те са подходящи за всякакъв стил. Ако ще си купуваш ЛП от България то бая ще се оръсиш. Но може да си купиш Stagg LP за към 350лв(толкова е в Dynacord) Но не съм свирил на такъв и не знам дали има нещо общо с другите лес поли...все пак Stagg... (не казвам че са лоша фирма) Кажи ми за какви пари си търсиш китара горе-долу. Надявам се да съм бил полезен П.П.Аз сега съм със Squier но ще си купувам ЛП.Squier-чето мисля че е подходящо за начинаещ,но повярвай: Ако можеше да върна времето назад нямаше да си го купя!!!
  5. А на кой точно песни на lepa brena имаш табове защото аз търся на една неина но знам само името на български "аз немам друг дом" А бе пич ти гледаш ли от кога е тая тема. Явно модовете не са я надушили още...
  6. Toni96

    Les Paul

    Здравейте! Аз съм нов във форума и свиря на китара от 2 години. Таа исках да ви попитам нещо: Търрся си китара Les Paul до 1000лв. При възможност да е Epiphone но може и друга. Чудя се дали да си я взема на старо или да си я купя от София. Та ако може да ми предложите някакви оферти,да ме посъветвате нещо или пък да ми кажете откъде мога да си купя китара в София (име на магазин,кординати...) Благодаря ви за отделеното време!!!
  7. Браво! Получило се е супер!
  8. Направо се влюбих в тази китара! Просто е неописуема! П.П.Китарата е Epiphone Les Paul Goldtop
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.