Jump to content
Българският форум за музиканти

Denkas

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Denkas

  1. Като ви чета постовете още повече се зарибявам... явно има защо :metalist: проблема за са е че едва ли ще мога да ги извада кинтите но... в близко бъдеще дано да стане, мн се кефа на тие китарки

  2. Сигурно :) деа мн съм навитак на тие китарки, мн от групите на които се кефа свират с такива та.. предполагам 4е и като звук точно това искам :huh: ама едва ли... Щом в БГ няма... отвън маи няма как да зема за сега, мерси все пак :lol:

  3. Напоследък гледам мн клипове на банди и направо се влюбих в тая марка... ПРС :) понеже по малкото магазини дето съм обикалял няма такива неща та се чудех дали някои по компетентен ще ме упъти от къде да търся... :)

    Ааа и понеже аз съдя само по вънщния вид... добри ли са китарките?

  4. Здравеите аз съм тоя пич със Зума, още не се бях регнал и за това писах от името на басиста на бандата...

    Така са по темата :) еми зех го за 300 кинта маи преди 1 година... трябваше ми дистър и направо така на първата оферта се хвърлих малко глупавичко ама... тогава кои да мисли :) Мн ли е зле работата?

    Даите ми някво предложение... с какво да го сменя, въпреки че свира вече година и нещо съм мн куц в техническо отношение въобще незнам към какво да се насоча, то като че ли процесора си върши работата ама просто слушах една банда наскоро и просто тяхната машинариика вадеше доста по добър звук...

    Мерси предварително :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.