Jump to content
Българският форум за музиканти

i810

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от i810

  1. Лелеее, благодаря ти, Джани, че ще ми кажеш какво ме очаква...Първо искам да знам правиха ли ти специални изследвания, или с просто око и огледалце ти видяха този възел? При УНГ ли ти беше операцията и колко време трае всичко? Болезнена ли е самата процедура по премахване на възлите - в смисъл след упойката имаш ли болки в гърлото? Колко време след това се мълчи? Разкажи ми за най-важните неща, които трябва да знам, защото ще ми бъде от полза...При кой лекар беше и в коя болница?

  2. Еееее, от цял форум никой ли няма опериран от такова чудо, за да го разпитам? Това означава, че всички сте постигнали най-важното - да умеете да си пазите гласовете и да имате правилно гласоподаване...Как го постигате, бе хораа?

  3. И въпреки всичко не се знае на какъв ще попаднеш...Те всички на думи са велики, а на дела никакви ги няма...Страх ме е от некадърдни и корумпирани лекари... :punk_guitar: Всичко е до късмет вече...Ако имаш такъв, ще попаднеш на свестен лекар и всичко ще е ок...Иначе съм се консултирала с 2-3 от преди година и казват, че имам певчески възел...Ама аз съм си виновна, защото като отивах им казвах какво е казвал предишният специалист...Това не е правилно, защото им давах от паниката си напътствие къде да гледат и едва ли не какво да ми кажат...

  4. Здравейте... Днес бях на УНГ и ми поставиха диагноза певчески възел на гласните струни. По принцип и преди три години си го имах, но се надявах, че с времето ще изчезне, но не се получи. Предлагат ми операция и ужасно ме е страх. Някой да има подобен проблем, за да сподели с мен какво ме очаква? Ако сте запознати с проблема, също ще ми бъде от полза, защото имам нужда да поговоря с някой. По професия съм радиоводеща и от това ми се образува. Ако знаете колко рев изревах...И в момента ми е толкова тежко... Незнам дали темата е точно за този подраздел, но ви моля за разбиране...Знам, че тук сте все музиканти хора и няма начин да не сте се сблъсквали с този ужас...

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.