Jump to content
Българският форум за музиканти

Opeth

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Opeth

  1. Чудесно. Много се радвам за него, мисля, че човека е щастлив, и от всички беше най-ентусиазиран.

     

    Малко съм разочарован от предсказуемия резултат, и липсата на Peter Wildoer в групата, но нямам търпение да чуя какво ще направят. Дори Myung изглежда да има повече желание от преди, и при късмет е участвал и повече в писането. Може пък този албум да е хубав. :D

  2. Това с Derek Roddy някаква шега ли е? Барабанист на група казваща се "Hate Eternal" и свирил с Nile да свири The Spirit Carries On? Първи април беше преди почти месец май. :girl_cray2: Добре свири, но просто не става...

     

    Дотук Marco Minnermann най-много ми допадна, и като свирене и като поведение, беше ми трудно да го гледам как свири без да се хиля. Интерпретациите на Thomas Lang също ми харесаха, така че мисля, че с него би било много яко, малко е прекалено сериозен, но нищо. Всъщност, и тримата с Mike Mangini ми харесват повече от Mike Portnoy. :godbless:

     

    Virgil Donati може да е много добър барабанист, но неговите интерпретации пък направо съсипаха песните... И ми се стори малко несериозно това, че не си беше научил идеите като хората....

     

    Нямам търпение да чуя утре как се е представил Peter Wildoer, понеже се надявам да са избрали него, че да им покаже на тея как се правят истински екстремни бек вокали. :headbang: Ако не изберат него, не знам кой точно ще пее по средата на A Nightmare to Remember.

  3. Autotune + безинтересно дране... Ако мърдаха малко повече китарите нагоре-надолу щяха да конкурират Attack Attack. ;) Lady Gaga поне може да пее. Тези очи пародия на Bad Romance ли трябва да са или на nu-Star Trek? :hysterical:

  4. Едно иначе чудесно

    на малко по-необичайни инструменти. Като гледам датата, малко е старо, но не можах да го намеря да е пускано. И да е, авторите му заслужават още няколко гледания. Не съм чувал нещо по-ужасно през живота си. :)
  5. Кавъра е доста добър, но щеше да е по-яко, ако беше малко по-тежичък. ;) Така просто не е достатъчно голяма гавра. :) Иначе ангажимента ти ма кефи. :)

     

    Харесват ми повече такива като „Късам ти нервите“ и „Поръчай пак“, които си пускал по-рано. :)

     

    Кавърите ти има ли ги някъде качени всичките на едно място, със и без вокали? :)

  6. А по-жалко нещо от това да накараш изпълнителя, който си поканил, да ти пее на плейбек - няма. За някоя звезда, която името си не може да каже без плейбек и само може да се усмихва на публиката, разбирам, ама да накараш талантлив музикант да се прави на клоун на фона на запис е грозно, а и малко обидно. Тъпо е, че става все по-често срещана практика. :jazzband: Всеки, който го прави си заслужава гаврата. :)

     

    Бях гледал Babyface Clan по БНТ тогава, но бях малък и не подозирах, че от БНГ може да са толкова зле, та не разбрах какво става - чудех се защо пеят на плейбек след като не им харесва. :greenball:

     

    Още по темата:

  7. аз още си пея фалшивичко Фърл Фром Ипанима - но за сметка на това с чувство! :coolp::) :) :ok:

    Както и да я пееш не може да се мериш с

    . :greenball:

     

    Благодаря за окуражителните думи

     

    Вместо да благодариш на сарказма на Бицев, обърни повече внимание на километричните постове преди това. В тях имаше и конструктивна критика. :) А откровената критика помага най-много да се ориентира човек, а дори да не е конструктивна му помага да слезе на земята. :) Мен защо никой не ме удостои с такива дълги постове, когато питах за мнение тук преди време? Почти се засегнах като видях горните. :D

     

    Иначе, колкото и да съм некомпетентен, плюенето беше в повечко за изпълнението. Най-малкото се забелязва, че има надежда да изпееш тази песен хубаво, ако ще и в момента да не го правиш, а и доколкото помня към края звучеше много добре.

  8. Това ти отива повече, отколкото песните на Металика. Насочи се повече към такива песни. :wacko:

     

    Обективно мнение не мога да изкажа, но ми хареса, какво чух. :)

     

    П.П. Най-силно впечатление на първо слушане ми направи значителното присъствие на звука "и". :godbless:

  9. Ако искаш дай само вокалния трак да го вържа с микса...

    Ха. Не мисля, че си струва. :girl_witch: Но ето го само вокалния трак: http://www.mediafire.com/?d0joynjthba

     

    И мисля че вокалите влизаха на частта дето почва на 0:57...

    (:

    Бе и аз така мислех, ама нещо не успях да вържа текста. :rolleyes:

  10. Ако има навити да запишат крещящи/чисти мъжки и/или чисти женски да пишат на скайп black_skull43

     

    Това го записах миналата седмица:

     

    http://www.mediafire.com/?n1hzc5dtgnj

     

    Мислех да опитвам пак или да му правя нещо преди да го качвам, ама нито ми хрумна какво, нито намерих време. :)

  11. Почвам да имам леки съмнения, че си правиш бъзик с нас.

     

    Ако не си, щеше да е хубаво да пуснеш нещо, в което пееш, понеже аз тук пеене не чух; и също така да няма безумен ривърб от който нищо не се чува. :D

  12. Бе да ти кажа, не бих го слушал втори път, но поне звучи по-добре от оригинала, както от всичко в St. Anger, така че май проблема не е в теб. :D :D

     

    Иначе сериозно, изпълнението ти ми харесва, и не съм съгласен с тези, които казват, че гласа ти не е подходящ, даже според мен си звучи супер. Само че дай нещо от друг техен албум. :D Запиши отново Carpe Diem, защото както казваш на места не е ОК, но все пак е >>>>>>> St. Anger. :D

     

     

    П.П. Надявам се да не се сърдиш, но на места произношението ти, особено на Carpe Diem, е леко забавно. :metalist: В добрия смисъл на думата. :)

  13. Логопеда ти е казал, че ще можеш да пееш, понеже артикулираш правилно и нямаш други говорни проблеми, които да ти попречат по някакъв начин. Това ти е необходимо, но не и достатъчно, за да станеш добър певец.

  14. Не съм казвал, че някой говори с мен относно пеене. Казвам, че не са ми казвали да млъкна, както ти попита в началото.

    Може просто да им е било забавно. :)

     

    Логопеда, който всъщност е може би един от най-добрите в България, когато бях малък ми каза, че ще мога да пея. Може би това бяха точните думи.

     

    - Докторе, след като ми свалите гипса, ще мога ли да свиря на пиано?

    - Разбира се, че ще можете.

    - Вие сте голям майстор, докторе - преди не можех!

     

    Michael Jackson, Lady Gaga, Sugar Babes, Britney Spears.

    Веднага почвай да пускаш в "Кавъри", че секцията изпитва сериозна липса на истинска музика.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.