Jump to content
Българският форум за музиканти

PoSSeSSeD

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно PoSSeSSeD

  • Рожден ден 05/14/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    331754435

Profile Information

  • Location
    Стара Загора

PoSSeSSeD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. И гордо стой в моята стая като първата ми китара
  2. Ами на това AKG колко му е дълъг кабела?
  3. Би трябвало да не се губи. Аз вкъщи имам за китарата един кабел, който е 5 метра и един 3м., между двата кабела няма никаква разлика при свиренето. Според мен би могъл да се губи звук при доста по-дълъг кабел
  4. PoSSeSSeD

    Малко разяснение

    Аз свиря с такъв 4 струнен бас в момента (водя се за начинаещ) и съм доста доволен от китарата, но според мен ако не разполагаш с много средства, по-добре ги разпредели така, че да можеш да си вземеш и едно кубе, защото на каквато и китара да дрънкаш истинските й качества проличават с кубето
  5. Аз ако си купя слушалки, които са за 200 лв. просто трябва да е супер лош късмет да са с гаден звук По скоро се ориентирам към нещо на по-размуна цена, например до 50лв си ми звучи добре. Лошото е, че като пробвам даден вид слушалки в магазина и си звучат екстра, но после за свирене никви ги няма, а не ми се купуват слушалки постоянно и после да се чудя как да ги разкарам, докато не намеря перфектните. Ето затова желая впечатления от вече пробвани модели, че като отида някъде и да кажа: "Ето това ми трябва"
  6. Еми идеята ми за безжичните слушалки е в това, че" 1.кабела на китарата ми е 5 метра, което си го прави доста дълъг 2. много мразя всичките тея кабели дето се спущат и се опъват наляво-надясно. 3. повечето слушалки, които съм виждал са с къси кабели и нямам много мобилност. А идеята ми дойде от това, че до година се изнасям за студенство и не се знае с кавки типове ще се падна в едно жилище и какви притенции ще има всеки.
  7. Темата ми хрумна от един случка вчера. Купих си wireless слушлки с идеята да си ги включа в кубето и да мога да си дрънкам на тях, обаче звука беше супер гаден и имаше много скапано закъснение. В първият момент си помислих, че ще ми трябват някакви супер специални слушалки за целта, но после си взех тези(тип тапи за уши) от mp3 player-a ми и с тях звука си излезе перфектен. Та въпроса ми е, ако някой друг е ползвал wireless слушалки за свирене, да каже каква марка са или поне какво е хубаво да се гледа преди да се вземат такива
  8. PoSSeSSeD

    Stagg Bc300 A

    МИ аз свиря на същата китара, но е модела без активната електроника. Ако не държиш толкова много на нея, по добре вземай този без. Нов е за 350лв. Инааче китарата е много доволна. Става и за рок и за Джаз, каквото сърце ти иска. Според мен ако сега почваш да се учиш без активната електроника ще ти дойде по-лесно. Иначе китарата за начинаещ си е доста добра.
  9. Airbrush? Съжалявам, разбирам само от фотография. Благодаря все пак за съвета - ще го предам на хората, които ще работят по китарата ми.
  10. Имам намерение да си боядсивам бас-китарата, но не искам да е само черна. Плановете ми са да я дам на художник и той да й сложи разни готини нещица. До кой етап трябва да стигна с боядисването и чак тогава да я дам в ръцете на художника. И какво ще ми остане след това да направя по нея?
  11. PoSSeSSeD

    Видео уроци

    Еми аз съм надъхан да ми кажеш как мога да ги дръпна от теб, че никъде не мога да си намеря уроци.
  12. Ей таквиз хорица ме забавляват неимоверно! Кефиш ме дюд,ама си се засилил в "А" група без бутонки и топка,да знаеш! Нищо лично! Абе лично станах свидетел на това как един приятел, който е свирил само на китара, хвана баса ми и за 1-2 часа можеше да възпроизвежда вече песни.
  13. PoSSeSSeD

    Видео уроци

    Такива неща могат ли да се свалят някъде из нета :think:
  14. PoSSeSSeD

    Любими басисти

    1. Duff McKagan 2. С риск да повторя повечето от вас - Flea Двама басисти, които ме накараха да просвиря. Вярвам всикчи можете да оцените какъв стимул могат да бъдат
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.