Jump to content
Българският форум за музиканти

Graveheart

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Graveheart

  1. Някой има ли представа откъде мога да си купя това малко кубенце? За София питам, може и online. Търсих в musicworld.bg (както и във физическия им магазин), но имат само версията без Bluetooth.

  2. Evtim благодаря за отговора, изгледах всички възможни клипове из youtube на тая тема и ще пробвам, стига да намеря. blr - съжалявам за ненормалното ми умствено развитие, просто в града, в който живея нямат това, което търся, а в София ходих в Mr Bricolage и имаха много малък избор. Викам си хората, които се занимават с подобни неща и са от София да ударят едно рамо.

  3. Здравейте, откъде мога да си купя автоемайллак - спрей за боядисване на 1 китарка. Става въпрос за София. Евентуално ако има на друга основа спрейове може да ми предложите.

    ПС - Може и да не пишете колко съм прост и подобни неща тип БГ форум ;)

  4. момчета и момичета този спор се води доста години и скоро няма да му видим края :D В крайна сметка има толкова много по-хубави неща като :

    бира

    джаги

    бира

    и тн

     

    Чалгата е тая музика която си свири отзад докато с приятели пиете в някоя евтина кръчма и никой не забелязва каква музика пускат ;) А който си я харесва - всеки си има вкус....просто някои имат лош вкус :cheers2::wallbash::):D

    • Like 1
  5. Здравейте и весели празници!

    Знам, че ви е писнало да си губите времето да правите табове за начинаещи, но тая песен наистина е важна за мен-става дума за Епизод - Батак. В нета няма никъде ноти/табове а съм начинаещ и не мога сам по слух да я свиря.Тая песен ми трябва да я изсвиря ( и някой да я пее разбира се ) на 3-ти март.Ако ви мързи цялата със солото може дори само да извлечете акордите за акустична китара.

    Мерси предварително!

  6. edgecrusher не съм си харесал КХ само защото е на Кърк ;) И друго да ви попитам не съм от София,но сега съм тук и мога да пробвам ЕСП в Динакорд,но не знам магазин,в който продават Айбанез.Някой ще ме светне ли малко :)

    П.С. Рошафф дам по-малко е-към 800 лв

  7. Абе тея Гибсън какво толкова ви харесват...в смисъл разбирам скъпи са и трудно може да се сдобиеш с такава,но тук става дума за външен вид а на външен вид почти всички марки имат такива модели :D а Shinigami the God of Death рулира :hysterical: та има китари които само,като хората ги видят и откачат от кеф....имам предвид обикновеният човек/фен,които не знае как звучи някоя китара-е не мисля,че Лес Пол например е такава китара.И пак това е мое мнение повечето сигурно няма да сте съгласни с мен :thumbs_up:

  8. Леков не съм много съгласен за това,че няма как направо да започнеш с електрическа.При теб така се е случило и вярвам,че помага доста.И все пак много китаристи направо са започнали с електрическа и пак са станали добри.Цаката според мен е не толкова каква ти е китарата а колко си запален.С по-горните постове ще уплашите хората-никой не иска да стане "прилично добър" след 10 години,нали? :thumbs_up: колкото ти е яко толкова...на всеки е ясно,че без труд няма да постигне нищо.Например да свириш 2 часа после да не ти се свири,но да свириш още 6 часа само защото учителя или някой добър китарист така е казал?

  9. Скивах оная тема дето се казва да не се пускат такива теми.Но я ми кажете в тоя форум като не мога да питам...то тогава къде? ;) Та смятам да посъбера пари за 1 нова китарка и съм се спрял на тея двете:

     

    1) Ibanez RGR420e http://cachepe.zzounds.com/media/quality,8...76546390e36.jpg

     

    2) ESP LTD KH202 http://cachepe.zzounds.com/media/quality,8...315df046dcc.jpg

     

    някой ако ги е пробвал или има мнение моля да ми даде съвет.Благодаря от сега! :nono:;):punk_guitar::music336:

  10. Моят любим китарист е Марк Риззо свирил е в Ил Ниньо,Соулфлай,Кавалера Конспираси...разбира се сигурно има и по-бързи или с по-добра техника от него китаристи,но просто мен ме кефи :D в ютубата има негови изпълнения за заинтересованите.А като стана дума за ютубата там има един много луд китарист,който няма група,но пък е страшно добър-ника му е KillrBckeye слушайте му кавърите няма да съжалявате :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.