Jump to content
Българският форум за музиканти

augie doggy

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

augie doggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е значи - сичко е ясно ще се пости още един два месеца и тогава ще си купя нещо по-така дано само не се изтърва /му другото още към двеста лева и се зима една петдесятка/ а иначе тва което се внася на фендер като кубета дали е читаво или е някой мексикански ремаркет /пък и то не че в ремаркета има нещо лошо/ /или пък кво като е мексикански/...?
  2. 1. Ще попитам и ще пусна отговор на Бъртън 2. Ми не знам - помещението не е много голямо, ударните не късат кожи, пък пробвах там и един лариус20 у му трябваше още малко /пък то нали си викам едното било марка/... чудя се дали ще получа някакво качество за тва кубе?
  3. Свири се твърдо класическо хард и хеви без лирични забежки. Барабаните са правени от филибелийски майстор, само соло барабанчето е тама, а чинелите пейст, баса звучи през 21" чугун с ниски и средни, пода е дървен, стените са окичорени с кашони от банани, досега съм дрънкал на правен усилвател с БГ колони и ако внимавах нямаше много бръм...?
  4. Здравейте - малко късно се намесвам ала някой да изкаже мнение! Трябв да повдигнем леко нивото на шума в мазето дето свирим та се чудех дали едно кубе Фендер - визирам Fender Frontman 25R - ще свърши работа за една непретенциозна китарка с едно непретенциозно процесорче, но все пак да дразни небцето като ударя едно по-твърдо /в смисъл парче, а не пиячка/???
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.