Jump to content
Българският форум за музиканти

Harvester Of Sorrow

Members
  • Мнения

    484
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Harvester Of Sorrow

  1. Въпрос на личен избор е, зависи и от големината на ръката ти. Предполагам с тесен гриф ще ти е по-лесно в началото. От друга страна обаче ако ползваш китара с по-широк гриф после ще ти бъде по-лесно ако решиш да свириш на електрическа. Предполагам че колегите от форума ще ме подкрепят

  2. Имаш късмет че си с Флойд и можеш да си развиеш счупената част от ръчката. Иначе ваденето на счупеното парче от фендърското тремоло на старата ми китара беше истинска мъка. Свалях си тремолото и го носих на стругар.

  3. При пренасянето и се е случила случка, затова във вторник ще ми докарат същата, но мога да се пиша за горд собственик на Schecter SGR C-1. Неочаквано за мен китара, която струва три пъти по-малко от Джаксъна ми е почти на същото ниво и като удобство, и като звук, и като изработка! :surprise:

  4. Можем да помогнем, но трябва да дадеш малко повече информация. Какво искаш да свириш, какъв опит имаш и за какви ценови параметри става въпрос. На мен лично тази комбинация лес пол и тремоло винаги ми е била странна и не бих си взел такава китара.

  5. Мисля че комплект 11-ки ще е по-добрия вариант, но ти си знаеш. Десетките може да са ти малко мекички и тремолото може да хлътне, а и на мен не ми звучат достатъчно плътно за ре. Аз минах от десетки в ми на 11-ки в ре и трябваше да си връткам пружините. При теб мисля че ще трябва съвсем лека корекция, за шиша се съмнявам.

  6. Можеш и да споменеш за какъв стил става дума. Съгласен съм с колегата L.K за китарата за домашно свирене. Важното е да ти е удобна и да си сигурен че подхожда на нещата, които искаш да свириш - някак си няма да върви да свириш блус на BC Rich или дет метъл на Gretsch. Затова не обръщай внимание само на цената. Разгледай китарите и свирни по малко на тези, които си си харесал. И имай едно на ум за нещо по-сериозно след време. Както се казва тъп метълист --> китара --> банда. Не обиждам никого, аз съм същия. Важното е жица да има :metalist:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.