Jump to content
Българският форум за музиканти

GuitarHero

новаци
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от GuitarHero

  1. Значи имам следния проблем : Инсталирах си гуитар риг 4 на лаптопа , инсталирах и драйвъри асио4алл ! След като влезна в гуитар риг 4 си настройвам драйвърите да са ми асио но след като цъкна на роутинг и след това на инпутс ми изписва някакъв дигитал микрофон :Х и се чува само бучене ! И помеждудругото съм с Виста ! Някой да помага ? Благодаря предварително :)

  2. Искам мнения дали си струва да го купувам това кубе ? И ако някой го има случайно да изкаже своето мнение за него ! Мерси предварително :hysterical:;) И ако не струва , дайте предложение за друго кубе на същата горе - долу цена :godbless: !

  3. Значи имам тунер на компютъра за настройване на китара и как да настроя електрическата ??? Трябва ли специален да е жака който ще влезе в компютъра? И защото сега ще си взимам електричесдка кажете ми какав кабел да си взема за да става и за кубето и за компютъра ?? Мерси предварително :cheers2:

  4. И двата линка не водят към нищо съществено.

     

    Между другото, в българския език има една много хубава буква "Ъ". На фонетичната клавиатура е на мястото на буквата "Y", а на стария БДС e на мястото на "C", научи го.

    На мен ми ги отваря пък за теб незнам и да ти кажа знам много добре каде са буквите просто сам писал бързо :rocker:

  5. Мисля до края на седмицата да си купя първата ми електрическа китара и да е Ibanez :metalist: !!! Значи да ви питам и кое ще ми препорачете ?!? Едното е отделно тази китара http://www.camerton999.com/index.php?s=det...=1050&Link= плюс отделен усилвател ? А другото е този комплект http://www.camerton999.com/index.php?s=det...d=405&Link= ??? Кое ми препорачвате ??? Мерси предварително :rocker::bravo:

  6. Значи попринцип кат се скаса една или две струни или повече е най-хубаво да се сменат вси4ките :( !!! Защото всяка струна си има номер и е хубаво да си ги купуваш комплект за 13 - 20 лева хубави :)! сменяш си ги а относно настройването има едни тунери с които настройваш много барзо :) !!! Айде успех :)

  7. Сега някой ако знае нека ми каже :oops: !!! Значи след 3 дни заминавам за турция за 1 седмица и чух че там много се пазарат ! Някой да каже дали е ходил и дали мога от там да си спазара една китарка специално в кушадасъ ! По-точно дали има музикални магазини в този курорт?

  8. Ми гледай са аз свира и с двете много зависи от музиката ако е нещо по твърдо естествено че с перце а баладите на класическата всичките ги свиря с пръсти но хвана ли електрическата не можеш да се оправиш с пръсти :):music336: Аре и успех с музиката самно така пич учи се от началото може и да е мъка но след това ти гарантирам 100 процентово удоволствие :) !!! Пробвай в началото с табовве и отвараи ушето щото и то трябва да свиква !! Ае успех :spam:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.