Jump to content
Българският форум за музиканти

AnalCunt

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

AnalCunt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. евала на малкия...аз също обаче ще подкрепя твърдението че тва е само техника.....на някой хора им се отдава мн бързо този тип свирене....тва е само 40% от тва което триабва да се постигне в музиката..... п.с. тва си е лично мое мнение.....
  2. AnalCunt

    Digitech

    аз го имам тва дзверче и съм повече от доволен....не съм виждал и чувал друг аналогов ефект да прай такъв кривоч като metal master....може би metal zone но не съм boss-фен.....
  3. Аз лично си бърша струните всяка вечер след свирене с GIBSON laughter`s choice......ръката ми доста се поти,сменям струни през 1 месец...и познайте ква гнусотия остава по парцала след бърсане.....за тялото ползвам неква козметика на FENDER care kit....странното е че не знам кой препарат точно за кво е.....ако може някой да разясни мн ще съм му благодарен 1.SWIRL and HAZE remover,fore deep cleaning of fine finished wood instruments 2.POLISH and CONDITIONER....polishes and conditions fine finished wood instr. 3.MYST and WIPE finish enhancer....quickly cleans and enhances finished wood instr. Тва последното е за бързо почистване от петна и отпечтъци. Тва което ме интересува е дали мога да третирам всяка една част от китарата с тези препарати....в упътването пише на всякъде WOOD и нищо повече.... мерси :-)
  4. пичове.....да ви кажа отдавна съм му хвърлил око на тоя ГТ6...но не познавам никой който да го притежава.....за тва ниама да си го купя:-) скоро.Някой от вас случайно да е попадал на него и ако може да сподели впечатлениата си... п.с. пробвал съм дигитек РП10 и за мен тва е най-якиа процесор...ако го имаш надали ще са нужни chain-ove от аналогови ефекти....това си е лично мое мнение :-))))))))
  5. определено ESP mII.....без финтифлиушките на KIRK по китарата...... кефи ме също BC Rich V na Pat obrian ot cannibal corpse
  6. the gorer да знам какво е тва само дет не знаех че така се казва....:-) иначе да ще я занеса и повече няма да я пипам....щото и с металния шиш съм си играл както и с коригиране на височината с опънати струни....мерси много че ме предупредихте....не знаех че може да се стигне до сериозни последствия.
  7. the gorger...от много време насам не ги слушам и нямам представа дали е добре или не......искам само да те питам кво е тва truss rod щото хич не съм запоснат с термините да ти кажа....:-)
  8. пък мойта първа резачка преди 8 години беше няква дървена бухалка като предишната на Цецо от SUFFER H....май е българска:-)
  9. хах....ебати метна ме в замисъл....нишо де,другата седмица ще я нося на маистор да видим ко ша каже
  10. 10x да за лиутиери нема преоблем,знам няколко....значи малко ми се вярва проблема да е в праговете.....китарата е JACKSON DXMG Dinky и е сравнително нова.....но все пак мн благодаря за вниманието.:-)
  11. :-)) ясно,все пак с техниката не съм никак на "ти" тъй че доста ще експериментирам....но определено аналогови ефекти,супресор и читав АМП му е майката :-)
  12. ахам....мерси.да те питам само горе долу кви пари биха отишли за тази настройка....btw аз съм малко един такъж тип дето мн си внушава че нешо все не е наред тъй че може и да нема никъв проблем :-))))) но все пак ще я занеса на лиутиер да не прецакам нещо.....още веднъж мерси
  13. Ясно,меррси много за инфото....с две думи изхода за пулт на камиончето е напълно безмислено :-))))
  14. хора,моля за малко help....имам китара с floyd rose,който спокойно мога да TUNE-вам,обаче нещо не ми харесва факта че струните са малко отлепени от грифа след 9-та 10-та позиция...........смъквам floyd-a на долу и става перфеткно...обаче пък тогава от 10-та позиция флющи супер яко и не става за свирене....какво биха ме посъветвали по-разбиращите??? мерси предварително..... п.с. учителя ми е с GIBSON lespaul и е имал преди години подобен проблем само дето няма floyd rose и ми каза че са мъ сложили пластинка на горното магаре преди главата с ключовете......
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.