Jump to content
Българският форум за музиканти

BloodForBlood

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от BloodForBlood

  1. абе според мен тая треска сама си изчезва...например ас 1-вите ми пъти преди да се кача на сцената лом съм...само ходя обикалям нервнича :ph34r: и всеки път ме е било страх...Има един лек за начинаещите след много репитиций като земеш да се чувстваш уверен в себе си тогава излес на сцена :lol: ...Със сигурност треската няма да е същтата...също така и до психическа настройка..според мен :ph34r::ph34r:

  2. Хей, Момчета. От известно време следя темата и мисля, че малко я позавъртяхте.

    Разбира се, че всеки се кефи на музиканти, които знаят какво свирят и това им доставя удоволствие. Въпроса е, че сценичното поведение може да направи от една готина група пълен боклук или СУПЕР ЯКА банда. Тук не говорим за това, че еди-кой си бил статичен, а друг - скачал по сцената. Както казаха по-горе "поведението зависи от музиката" . На българската сцена, в която звука и осветлението са на нистко ниво, сценичното поведение изиграва решаваща роля, според мен.

    До скоро свирех с едни момчета, но вече не свиря с тях, защото "не съм можел да правя шоу". По-добре било да излязат само бас и барабани, отколкото цялата група ... Все още предпочитам пред хората да зная какво свиря и да го изсвиря добре, а как ще изглеждам - това е на заден план. Когато стана много добър и с групата се сработим и отработим разни трикове - ето ти сценично поведение. Засега съм обаче пас :ph34r:

    абе според мене на 1-во място е дпобрата музикя .... А моето мнение е че имидж на групата не се изгражда от това как изглеждат,а от това какво и как правят...моята група от сливен стана по следния начин скандална...Нали всички си имахме тениски на групата ...аз и басиста бяхме с комуфлайни панталони,а китариста и вкоалиста с различни..................Според мен тфа не направи голямо впе4етление на публика ...Мисля че по голямо впечетление им направи Отношението към самата публиката Изсвирването на музикарта ...а за връх вокалиста ни да земе и да си покаже задника на публиката...Майче с това доста нашумяхме си мисля... :dance::godbless:

  3. Кръвен, ти скирилизатор ли работиш, че такъв правопис имаш, дето се надявам да не си е твой :godbless:

    imperor, разбрах сега всичко, мен за дясната ми беше въпроса от самото начало.

    За барабнисти, които не използват - ми нали Скот Травис, бе пич.

    Друг един е на Мейдън, ма нито го обичам, нито му помня името. Но мсиля, че той не ползуваше.

    Аз лично не знам такъв Барабанист дето да свири без тремоло...щото това е неизбежен елемент от ритмичността,а ритмичността кара барабаните да оживеят....А това е една от многото красоти в барабаните.

    И още нещо...понеже съм нов в форум ако подписа ми не трябва да е на латинеца ще го сменя :ph34r:

  4. :godbless: Може да стане як барабанист от самоука...но при мен преди беше станало нещо....Спрях да ходя на уроци ..свирих известно време но разбрах че сум се затфорил в някакав кръг(в смисал свиря едно и също нещо по различен начин)един вид блокирах..(което не значи че при всички трябва да стане така)След което пак тругнах на уроци и до ден днешен нямам проблеми с това :P НО е много по-трудно да се научиш като самоук отколкото като ученик...щото на едното място ти го показват...и го научаваш за 2 дни а другото сам го разбираш но след 2 месеца :ph34r:
  5. Е мн. Ясно ,че как бес тремоло...сега сум на една школа...мн. приятна и там в момента уча парадиглита , Форжшлак ,акценти и ритмичност на свирене...ако там не фкарвам Тремоло то значи нещата ваобще няма да звучат..защтото примерно на метронома имаш дадено темпо... и имаш да изсвириш простото упражнение 4 16-тини и 2 32-ини няма начин просто да се изсвири бес тремоло (това е триола което написах по горе)А относно кои барабанисти свирят с Тремоло ... по добирят вариант на вапроса според мен ще е Кои не исползват :P:godbless:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.