Jump to content
Българският форум за музиканти

The SoUnD

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от The SoUnD

  1. Исках да попитам защо, като си включа процесора или някой ефект след това оставям китара без да свиря и почва да пищи отваратително от кубето и се засилва , много е гадно , иначе когато свиря с вградения овърдрайв от кубето няма такъв проблем от какво се получава това

     

    Благодаря предварително ! :)

  2. В последно време доста се чудя, кои от легендарните китаристи са свирили съответно на Лес Пол - Гибсън и кои на Стратокастер - Фендер, като давам пример :

    Джими Пейдж - Лес Пол

    Ричи Блекмор - Стратокастер

     

    П.С.

    Знам, че сега доста хора ще кажат за легенди които са свирили и на други модели, но в тази тема става въпрос точно за тези два модела :cheers2: според мен ще бъде интересно да ги напишем :headbang:

  3. И какво точно пък трябваше да намеря , нали форума е да питаш някои да ти обесни ако знае нещо ако не добре ама туй ... търси там тук , аз ако знаех какво можеше да е нямаше да питам :) и все пак ако някой знае да ми обясни тука проблем ли е и какъв ако е ... :)

  4. Oт едно известно време имам следния проблем незнам дали не е от струните , уж ги смених ама пак така ... та значи , като свиря Е 6 A 5 и D4 на свободни и като се извлече самия звук от струната и спирам да свиря и и струната продъжава да вибрира явно и излиза някакъв невероятно гаден звук като бучене който се засилва това естествено става като е в усилвателя и другото кат свирна пак там някой шведски акорд са получава все едно вибрато не излиза прав звук. Моля кажете ко мислите да знам ко да правя , защото без туй на китарата и остават 20-тина дена гаранция :) .

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.