Jump to content
Българският форум за музиканти

l3y

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от l3y

  1. Аз нямах проблем със свалянето.Поздравления!Харесаха ми как си ги направил.Мноо свежо!Каква апаратура изполваш?Някакъв хардуер?Или само софт?

     

     

    само софт.Дай боже си намеря сериозен продуцент за да успея поне един синтезатор да си 3акупя

  2. ами това съм аз,казвам се Добромир на 19/20 години от Варна.Тая година ми предстои да кандидатствам.Надявам се да Вляза в ТУ-Варна.Занимавам се повече с музика и по-малко с рисуване.Пиша електронна музика от 5/6 години.Главно по твърда,но имам и меки тъжни тракове.Рисувам...може би от както се помня :)

    Това което обичам да правя изън тези неща разбирасе е по...нестандартно.Гледам живота ми все да се движи по ръба на всичко или поне така беше преди.Обичам да рискувам във почти всичко,както и да казвам почти всичко което ми е в главата(което никак не е хубаво от една страна )Обвързан тип съм от 2 години и кусур,но това не ви засяга чак до там:)

    Ако има нещо друго което да ви интересува - питайте,но се съмнявам:)

  3. Не знам къде е проблема,на мен ми ги отваря,ей сега ги проверих.Ако изпитваш по голям интерес,виждам че си си оставил скайпа,мога да ти ги пратя там или на някъв мейл.Целта ми е някой да ме ориентира към няква продукция и така на татак,тъй като да не кажа че почти всичко опитах.В момента имам продуцент,но не е нещо особено,пробвах и други разни продукций...български,отново не е нещо кое знае какво.Просто ти побликуват албума онлайн и нищо по специално.А това мога и а3 да си го напрая.Все пак представите ми за продукция са по различни от това на което попадам.пробвах и с чужди лейбъли,но там всеки е спретенцийте си.Изискват поне едно МИДИ и някви студийни апаратури.Пък не всеки подобен вид музикант може да си ги позволи тея неща - не всички сме Балтазар

  4. Еми за такива типове като мен(използващи само софт години наред)студиото е направо божество.Чесно казано адски мн се радвам че има такова нещо във Варна,тъй като съм от Варна:)

  5. Така де

    Измисляш музика и текст

    после даже си я аранжираш сам и дори плащаш в студио да я запишеш професионално

    Пе4елиш и някой конкурс

    И до там!

    Какво става после

    КАЖЕТЕ!!!

     

    после си търсиш продукция,нещо което в нашета страна рядко става:hysterical:аз поне от опит знам.за това опитай с myspace профил,потърси продукция там.Лесно ще намериш куп лейбъли,но пък с намирането им идват и големите критики.И все пак опитай,нищо не губиш

  6. Тъй като гледам,че всеки си пуска отделна тема за своето си,реших и а3 да го направя.То се е видяло,че няма кой знае ква подреденост форума:)

    аз вече ги пуснах тези линкове в друга тема(с 2 поста)неинтересна.Затова рещих да си позволя и тук да направя същото нещо,тъй като тук повече се обръща внимание:)

    Ето ги и тях :

    http://www.uploading.com/files/N3DFU0KH/l3...l_mind.mp3.html

    http://www.uploading.com/files/EV5FAVT7/l3...n_shum.mp3.html

    http://www.uploading.com/files/V1U9LRO8/l3y_-_Trip.mp3.html

    ако има проглем с тегленето,кажете.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.