Jump to content
Българският форум за музиканти

ear-ache

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ear-ache

  1. ^ Ами има раздел "Предложения" в който се предлагат разни неща, та реших и аз да споделя един работещ в момента модел. Във форума за който давам пример, влизам отдавна и дори не съм имал нужда да се регистрирам, поради достатъчното качествени и изчерпателни теми.

     

    Ако примерно си много начинаещ и незнаеш как да запишеш, или как да си пуснеш Уинамп, може би ще си направиш труда да погледнеш "важните" теми... и все пак, ще постваш нещо твое, ако те отрежат, могат да те насочат какво да правиш, за да се подобриш и тн... Знам, че е доста "соц", но явно работи... :nono:

     

    Целият ефект от всичко това са по-малко, но по-качествени теми. Което си има своите плюсове и минуси, но пък ще спре темите от рода "Squier vs Stagg"... които забелязах, че по-скоро отблъскват потребители, отколкото да помагат...

  2. Май не съм се изказал много точно :girl_cray2: Нямам предвид нещо авторско, просто да е изсвирил/пял нещо, което да даде представа за нивото му. Ако оправдание е, че няма как и тн., то тогава няма и как да участва в джем, авторска музика, видео и тн разделите... вярно, че има и говорилня ама все пак, само заради нея да се регистрира...?

  3. На кратко, всеки който иска да публикува теми във форума трябва първо да се самопредстави на кратко и да покаже някоя своя творба. По усмотрение на модераторите да бъде решено дали да бъде допуснат до пълно ползване на форума или само да гледа. По този начин действат в http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163 .

     

    Ако е обсъждан този вариант - сори ;]

  4. Да ти кажа и аз винаги съм се чудел, тия прагчета след 2-те точки за к'во са ги сложили изобщо... даже и струните мисля, че са ни много... 1-2 максимум...

  5. Аз използвам (или по-скоро се опитвам) техниката на Били Шиън: 3-2-1-3-2-1, само че всеки път се акцентира на различен пръст- 3-2-1-3-2-1-3-2-1-3-2-1... Странното е, че ми е по удобно да започна с 2-1-3 и оттам да продължа по предния начин :) Мисля, че предложихме доста варианти, пробвай и ще видиш кое ти пасва най-добре :crying:

  6. Ми стаг , фендер и др... за мене са си перфектни. Приятели също ги харесват.Щ

    Нз, но ако Вие имате да вадите по 50-60 лв тва си е отделен вапрос.

     

    Дано не си си мислил, че музикантстването ще е евтино занимание...

  7. Напоследък доста положителни отзиви за Cort чувам. В ниския клас са едни от най-добрите и цената е някъде около 300 лева. Прегледай и тях и естествно ако можеш да пробваш и да си избереш в магазина най-добре.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.