Jump to content
Българският форум за музиканти

batbambo

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от batbambo

  1. Здрасти,не намерих подобна тема,за моя проблем,ако има извинявам се.Проблема е следния,акустична киатра ИБАНЕЦ,имаше страхотен звук до като не смених струните и то със същите каквито бяха при закупуването на китарат,обаче странно звука стана отврат,тоест,няма бръмз,браждене грифа е перфектен,екшъна също,но китарата кънти като кофа  и то на свободни струни тоест  опират се само на нъта и магарето,не е от прагчетата,ако някой има идея от къде дойде това плякане,да помага,дали от нъта  или от магарето може да е това.Мерси предварително.Поздрави.

  2. Здрасти,прочетох много неща но,отговор не намерих на моя проблем.Аз прди месец смених лап топа,инсталирах си гуитар риг 5 и.... Никъв звук.Ся да кажа само че съм работил с тая програма на двата ми предишни лап топа с вградени карти и бях доволен от звука даже си пусках звука брез уредба на големи колони,всичко беше супер.Ся обаче не става и не става,немога да искарам никакъв звук,обаче на настройките за звука си отчита китарата а на праграмата риг 5 не.Забранявах устройства,слагах на под разбиране микрофони изключвах е не и не,не мога да се оправя с тия настройки.Айде някой ако е наясно да обясни стъпка по стъпка как се прави,лап топа е asus К72J,WIN7 ако това може да помогне.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.