Jump to content
Българският форум за музиканти

sobeiro

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

sobeiro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Celemony Melodyne - прави чудеса,но не е от ''простите'' !
  2. sobeiro

    Wavelab

    Още веднъж благодаря за отговорите ви!
  3. sobeiro

    Wavelab

    Мом4ета благодаря ви за отговорите!!! Пробвах вторият вариант ,но нещто не ми се полу4ава! Аз продалжавам да пробвам оба4е!!!!!!!
  4. sobeiro

    Wavelab

    Mоля някои да ми обясни следноят вапрос....! Възможно ли е в Wavelab да се отвори даден трак и да се се запише с него вокал след това. Примерно ,както може в ADOBE AUDITION?
  5. sobeiro

    FL Studio

    На български нама да намериш. Но руснаците примерно правят много русификатори за много програми.Ако 4овека знае руски може да му помогне! но разбира се наи -добрия вариянт е да я ползва на английски!
  6. sobeiro

    FL Studio

    Lord of Darkness за теб се отнася. това как пиша..... хич да не те брига. наслаждаваи се на хубавото в живота и на крехката си възраст. не се впечетляваи от граматиката ми. И не ме орентираи какви ? ????? да задавам...единични,незнам какви и тк.нт.
  7. sobeiro

    FL Studio

    много си оборотен ли ......какво ли? аре накараите ме да ревна че сам попитал нещо.
  8. sobeiro

    FL Studio

    Благодаря за помоща!!!!!!! А ОТНОСНО КРИТИКАТА ....... НЕ САМ КРИТИКУВАЛ НИКОИ. ПРОСТО ЗАДАДОХ ВЪПРОС ....ЕДИН.... А НЕ 5000. ВСЪЩНОСТ КАДЕ ВИДЯ КРИТИКА ОТ МОЯ СТРАНА?
  9. sobeiro

    FL Studio

    БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА. МНОГО ЦЕНЕЕН Е ДА ЗНАЕШ. Е ЗА ТОВА ТЕ УВАЖАВАТ ВСИЧКИ ...........
  10. sobeiro

    FL Studio

    каде да вкарам един синтезатор(виртуален)? има страхотни бленди и ми се иска да ги използвам. ИМА ЛИ НАЧИН?
  11. sobeiro

    FL Studio

    Сложи си семплите тук: FL\Data\Patches\User После си start FL -> F8 (да ти отвори browsera в ляво) -> ще се появи една папка най-долу USER еми цъкаш си на нея и действаш Другия вариант е insert audio clip и от там да си load-ваш конкретно който семпъл решиш (първия вариант е по-удачен и по-удобен особено ако има голяма банка от семпли, втория вариант е по-добър само за конкретен семпъл) БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. НАПРАВИХ ГО( първият вариант) получи се и много се кефя.
  12. sobeiro

    FL Studio

    Имам въпрос. начинаещ сам. някои би ли ми казал как да вкарам семпли в програмата за да мога да ги използвам после. в компа са ми но не знам как да ги метна там. благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.