Jump to content
Българският форум за музиканти

tupoto kopele

Members
  • Мнения

    1190
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от tupoto kopele

  1. Пич, според мен просто си се вманиачил твърде много, а това (пак според мен) в повечето случаи или не помага или дори пречи...или на чужд език Dude you're tryin' too hard. Отпусни се малко и си свири с кеф...сега дали днес ще свириш 16-ини в темпо 250, а утре няма да успееш...не мисля че е толкова важно...смисъл едва ли гаджето ще те харесва по-малко ;) Затова как точно ще си сложиш левия крак или десния и каквото и да било...ще си го откриеш сам с времето...номера е да не те боли много и значи всичко е 6 ;) Също така свири парчета с каси...не е задължително да е DIvine Heresy или Meshuggah...почни с нещо лесно...номера е да ти е кеф, да те надъхва музиката и всичко ще е 6 :) и така...аз нищо не разбирам от 2 каси, но не мисля че това е проблем в твоя случай...дай си време и по-айляк го давай...нещата ще си станат с времето ;) ония гадове дето ги гледаш в youtube свирят каси от по 20-30 години и на теб ще ти се получи - няма логика да не стане ако полагаш труд и си с позитивна нагласа :) Успех

    • Like 3
  2. Готина тема...много по-възрастни музиканти са ми разказвали как са си правили събкикове едно време...един приятел така си е озвучавал и томовете...с говорители вътре. Виждал съм и по записи на Дейв Грол и Тико Торес хоум-мейд събкик...така че изглежда наистина не е наложително да се бъркаме с по 700-800 кинта за истински :)

  3. Вземи си някой евтин Мапекс...напоследък свиря с един, който струваше около 700 лв...мисля че е същия като този горе, супер е, звучи добре, изглежда добре и дори още нищо не му се е счупило :cheers2: дори върви със столче. Другият вариант са Link тези барабани...малко надхвърлят бюджета, но пък са готов сет с чинели и всичко.

  4. Аз преди 4-5 години имах Alchemy....Crash 16 и 18 Medium, Splash 8 и Hi Hat 13, който и до днес с най-голямо удоволствие ползвам :girl_witch: Крашовете ми харесваха като звук, но много се чупеха, 18-ката ми я сменяха даже от фабриката и пак я счупих и тогава вече се отказах. Иначе носеше ми ги познат директно от Турция...цените вече не ги помня за съжаление.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.