Jump to content
Българският форум за музиканти

9teen8t9

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от 9teen8t9

  1. Здравейте съфорумници и музиканти.

     

    Песента не е сложна, но все още не съм развил своя слух.

     

    абстрахирайте се от кечиста на клипа, неуспях да намеря запис на песента без кечист, а пък ако споделя мп3-ка с вас ще бъде против правилата на форума.

    http://www.youtube.com/watch?v=0AROHdZI51g

  2. Enchant благодаря ти много.

    Имам китара от доста време ,но така и бях седнал да я разучавам. не ходя на уроци, защото ми се налага да пътувам често, и много рядко седа в един град. затова ми се налага да бъда на самоучение. и колкото и да е тежка я влача с мен... обичам я

  3. http://www.youtube.com/watch?v=qdSTipc4pfA

     

    много съм начинаещ ,даже немога да видя къде точно натиска момчето въпреки че камерата е на 1 метър от него... помогнете ми в прогреса

     

    на линка е показана малка част от песента. няма я в оригиналната песен. тази част се свири повреме на концерт докато бассиста го пускат с лодка в публиката. http://www.youtube.com/watch?v=MeGq4_TIB68

  4. аз избрах есп защото когато влезнах в магазина, тя прилепна най добре за ръката ми. Отделно имах симпатии към нея защото съм фен на рамщайн. също така хубавия външен вид също изигра роля.

     

    много хора ми даваха акъл че за същите пари съм могъл да си взема друга китара която била уж по хубава , но мен ме боли *** и си свиркам у нас, пълен балък съм в свиренето но ми доставя удоволствие и много се кефя. аз няма да изхранвам семейство с музика. тя е само за раазтоварване.

  5. аз ти препоръчвам следното:

     

    отиваш в посочения от тебе магазин по горе и :

    пробваш и 2те китари. Която ти залепне по удобно вземи нея. Харуерно китарите са близки една до друга. цените също.

  6. тук вече наистина ме затапихте и доста преусмислих нещата. Ще трябва още учене преди да взимам такава китара. Аз ако си свиря некадърно каквато и да е китарата ще си е некадърно. а тези пари мога да ги инвестирам в повечко уроци . туку виж живота после ми ги е върнал , и тогава ще мога да си правя много къстом китари .

     

    мерси

  7. TerminalFrost имам цяло семейство в америка не ми е проблем да го поръчам през тях, но незнам дали за тези пари си заслужава. 4000 $ за една боя.

     

    **********

    китарата не е RZK 100% тъсих я много и си мисля че е custom KH4 или поне така ми казаха в форума на ESP. най вероятно е така.

    **********

    synchu - сега ще видя човечеца какво предлага :rolleyes:

  8. дано не се изложа с писането на тази тема но ме мъчат 2 въпроса:

     

    въпрос1

    кой е модела на тази ЕСП от снимката 22533eo2iw1.th.jpg

     

     

    другият въпрос:

    когато попълня следната бланка http://espguitars.com/customshop_quote.cfm

    означава ли че ще могат да ми направят китара по мой вкус. тоест аз казвам какви да бъдат формите, дръвцетата , цветовете и тн.?

    колко ще струва?

    рискове и неудобства?

     

    ако въпросната бланка не е за правене на китара по поръчка,то дайте линкове към някой който може . ако админите се сърдят може и на ЛС.

  9. Не знам дали успях да хвана тънкия хумор, ама къде си я пробвал китарката?

    Сори, понякога се правя на остроумен, особено когато съм развълнуван :) . Пробвах я преди да я купя от приятел, който я донесе от Щатите. Не посмях да я поръчам от и-бей, щото бях горчиво разочарован от Джаксън, ЕСП и Пиви с Роудс - форма заради малките им размери. Тъкмо се бях насочил към класическо Флаин Ви - на Гибсън или Епифон, когато излезе този модел на Шектър. Е, вярно, почаках доста, а и парите и не са малко, но тая убавица си има всичко, за да достави оргазмено удоволствие на всеки уважаващ себе си металург. Дай боже всекиму такава.

     

     

    ами и аз 2 метра ама са ми удобни. даже моита е само с 22 прагчета :rockon: . всичко си зависи от човека.инче честито за китарата . уникално красива е! :)

  10. темата е много стара но искам да взема участие:

     

    опитвал сам да свиря , на какви ли не инструменти.

    единствено с китарата усещам двупосочно движение на чувства. аз я обичам нея и тя обича мен.даже когато приятелката ми я пипа си поревнувам и не ми мигва окото докато не я остави .

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.