Jump to content
Българският форум за музиканти

NetMan

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от NetMan

  1. Stratocaster ако си заснел клипа с цифрово фото, нямаш звук като местиш файла, защото звука и картината се записват в два различни файла, а този със звука е скрит. Така направи архив на папката в която ти е клипа и ни го прати :ph34r:

  2. Какво значи обикновно? И от двата модела си има по-малки и съответно по-големи по размери. Разгледай един каталог за Acoustic Guitares ще видиш, че там китарките Western обикновено са най-различни по размер. И със съгорност не преобладават по-големите, ако на това залагаш :D

  3. FeramonD хубаво е, че добре се интересуваш преди за закупиш подобно нещо, НО повярвай ми за тези пари повечето китари идват от едно и също място, независимо какво пише на грифа. Когато копувах своята китара, пробвах няколко, но на вид еднакви китари(защото вече си бях избрал как ще изглежда моята) и всяка от тях почувствах по различен начин, въпреки че цената им, както и формата им бяха същите.

    На един приятел на китарата пише 'Ibanez' И разликата м/у него и моя Squier е в грифа и малко в тялото. Разгледахме двете китари до последния болт и стигнахме до извода, че те излизат от един завот.

    Така, че моят савет е: -Влизаш в магазина, избираш си китарките, които те най-кефат на вид, после ги изпробваш внимателно, след което ги изпробваш отново(непременно ще усетиш, че една от тях ще ти е най-удобна).

    Един друг авер си хареса много яака Yamaha на снимка в нета. Пратил баща си да му я купи от магазина. Китарата му е два пъти по-скъпа от мойта и вади наистина хубав звук, но като я хвана все едно хващам тухла.

    Така, че изслушай мнението на другите,но повярвай най-много на себе си когато избираш. Надявам се мнението ми да не е било безполезно. :bravo:

  4. Искам да си пусна ритъмче, върху което да свиря, предложете нещо като вариант! Предполагам има готови MIDI-та из нета или някоя програмка, с която да си пускам барабани. Ако някой има нещо в предвид, нека сподели!! :-(

  5. доста сам си играл с процесора и мисля, че постигнах оптималното от себе си, но сам сигурен, че има още какво да очаквам от zoom-чето :lol:

  6. Здравейте!! Имам zoom 707II, но не ми харесват ефектите(ужасни са)

    Никаде в нета не намерих готови Patches за него и за това моля ако някой като мен е згрешил да си купи същия ZooM, но все пак се е постарал и си е направил задоволяващ distorsion нека ми прати настройките си! :lol: PLS

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.