Jump to content
Българският форум за музиканти

iceman

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от iceman

  1. Здравейте,Колеги които са използвали тези клавири могат ли да дадат мнение за плюсове и недостатаци между двата модела . Поради излизането на нови модели двата клавира вече са на една и съща цена Много начинаещи музиканти ще се чудят кой да изберат.Никаде не можах да намеря такава информация.Благодаря предварително.

  2. Здравейте,скоро си купих корг па 60 и човека който ми я продаде каза че има 20 гигабайта хард диск но немога да качвам повече от един сет.  Моля за малко помощ как да качвам повече сетове и бленди.Благодаря предварително

  3. Здравейте,имам роланд г600 .Когато го включвам не иска да ми зареди а трябва да включвам и изключвам  няколко пъти докато зареди.Какъв може да е проблема? Благодаря предварително

  4. Значи зависи какъв е проблема точно,ако не ти включват копчетата значи трябва да си смениш бутоните на самата платка- микретите с размер 2мм,но ако копчетата са хлътнали тогава си поръчваш от Бозов нови цените им са от 3до5 лв но им се обади все пак за точна цена.Препоръчвам ти ако я отвориш кадето са счупени копчетата да смениш и микретите защото копчетата се чупят от това че микретите не контактуват както трябва.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.