Jump to content
Българският форум за музиканти

Rocka rolla band

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Rocka rolla band

  1. ха ха ха линия ... мерси братле, още не е готово, това е само идеята ... относно звука - трябва някой да го пипне ... ако има навити - пращам всичко преди микса ... даже и едно соло - да бодне някой, ще стане много яко ! Наздраве !  :cheers2:

  2. Благодаря братле, за мен беше истинско удоволствие докато я правих / макар че съм добавил доста известни модове, целта беше да запазя всичката и ретро визия / , но големият кеф дойде когато вече беше готова ... и изкарах цял концерт със нея ... включена директно в Маршала, без никакви допълнителни ефекти !

     

    [media=640 x 360]

    [/media]
  3. Здравейте братлета ... Записът ни е от LIVE на едно от любимите ми парчета ... и понеже сме трима, не съм разпъвал никакви сола, а доволно си изсвирих ритъма ... и си изпях парчето ... / малко съм OUT of TUNE с пеенето на моменти ... но така е на живо / !

    Много ще се радвам ако ви е кеф да си направим един Джем ... и да разпънете вие някакви сола отгоре ... така, както намерите за добре !

    Благодаря ви за вниманието ... и поздрави от нас ! :cheers2:

     

    • Like 1
  4. Благодаря ви братлета, и на мене ми беше странно че басиста е много тъжен в момента ... явно беше още на един швепс ! :)

    На 28 април, събота - ще свирим при вас в София ... клуб - Рок Театър, ако сте FREE - елате да се повеселим !

    Поздрави от бандата ! :cheers2:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.