Fenix Публикувано Декември 25, 2004 Публикувано Декември 25, 2004 Абе от много време се чудя дали да я пусна тая тема, ма като се замислиш, кой се кефи на грозни китари. Кажете коя според вас е най-яката китара дето сте виждали. Аз имам две-три предложения, първото от които сигурно ви е писнало да го гледате тука, щото аз съм го пускал доста пъти... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 ами мен всички арчтоп модели почти ме кефят, само тези с бигсби са ми гадни да речем тази , щото съм си свикнал с нея и си ме кефи epiphone joe pass emperor II Цитирай
ELVIS Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 ето снимчица :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
bULGARIQ Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 малко безпредметно ми се струва да се сравнява с другите китари. всяквите джаксъни бцричове и т.н. са толкова смешни в по-голямата си част. Цитирай
Sieger Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 В ТАЗИ китара съм Флюбен от много време :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 ми аз не знам как се слага снимка в пост, затва сложих линк Цитирай
Fenix Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 ми аз не знам как се слага снимка в пост, затва сложих линк и къде е тоя линк? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 ами в моя пост, като натиснеш подчертаното епифон джо пас емперор 2 и ти отваря страница със снимка Цитирай
pacman Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Може да изглежда банално но аз не бих отказал ей тва: Цитирай
bluesman Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Ама и вас си ви бива момчета. Та това си е класика в жанра.... По случай Коледа Ви пожелавам за каквато китарка си мечтаете да си я имате :guitar: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 а който си я има - да му е жива и здрава Цитирай
pacman Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 а който си я има - да му е жива и здрава Я кажете кой има PRS от тук присъствуващите Цитирай
Recommended Posts