alexdar Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Интересно преди време попаднах на това животно Есп Едуардс. Така по спецификации ми се струват доста читави китарки, а и по това, че се правят в Япония. Вие какво мислите ? Някой дали е пробвал такава (главно ЛП-тата ме интересуват) ? Гледах по ибей и разните му там японски сайтове, които я предлагат, и ми се струва, че и цената е приемлива. Ами... това е общо взето, ако някой има нещо да каже няма да сбърка. Поздрави ! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Аз отдавна съм им хвърлил око, но по принцип са ориентирани към японския пазар и ме съмнява някой да има подобна китара. Сори за офтопика, но някой има ли Tokai? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Аз имам и скоро ще е за продажба. Цитирай
valjon Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 здр.Купих си еи това чудо но сигурно ще доиде към нова година..............Та евентуално тогава мога да ти кажа за какво става въпрос http://www.espguitars.co.jp/edwards/ec/E-EC-150E.html Цитирай
alexdar Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Лес Пол с флойд винаги ми се е струвало много изчанчено нещо А да те запитам от къде го поръча и колко ти излезе доставката? Цитирай
valjon Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Лес Пол с флойд винаги ми се е струвало много изчанчено нещо А да те запитам от къде го поръча и колко ти излезе доставката? Ами за флоида..... имам и Zakk Wylde без флоид та реших тази да е с флоид. Купих го от Америка и приятел ще ми го донесе. Цитирай
alexdar Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Ясно. Ами....чакам още мнения (надявам се ). Цитирай
Recommended Posts