Fenix Публикувано Януари 16, 2005 Публикувано Януари 16, 2005 Хора, китарата ми се растрнойва като си използвам тремолото. Много дразни. Тремолото е Флойд Роуз (Джаксънско, лицензирано) Китарата ми е Jackson DX10D която е същата като DXMG, само дето е със Duncan Design адаптори. Много дразни т'ва нещо и се чудех дали има някаква настройка на пружините или нещо такова. Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 просто триабва да се направи 1 /setap/ на прожините лесно е и аэ имам такава и го направих от флойта и прожините.триабва флоита да эастане на кантар и тогава настройката да става при отпуснато положение тоест натисни ръчката на доло :read: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 просто триабва да се направи 1 /setap/ на прожините лесно е и аэ имам такава и го направих от флойта и прожините.триабва флоита да эастане на кантар и тогава настройката да става при отпуснато положение тоест натисни ръчката на доло :read: Съжалявам ама нещо нищо не схванах, можеш ли да обясниш по друг начин (примерно като за идиот ) Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 споко и аэ говорех така ама е лесно. флойта триабва да е над дарвото 2-3 см. а после спусни струните на вису4ината коиато свириш . когато настроиваш натискаи ръчката на доло и пак настроиваи /АКО НЕ СЕ СПРАВИШ ДАИ ДА СЕ ВИДИМ И ЩЕ ТИ ГО НАПРАВЯ/ Цитирай
Fenix Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 споко и аэ говорех така ама е лесно. флойта триабва да е над дарвото 2-3 см. а после спусни струните на вису4ината коиато свириш . когато настроиваш натискаи ръчката на доло и пак настроиваи /АКО НЕ СЕ СПРАВИШ ДАИ ДА СЕ ВИДИМ И ЩЕ ТИ ГО НАПРАВЯ/ 2-3 см от дървото? От дървото в дупката за флойда нали? Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 НАД ДЪРВОТО/НА ДУПКАТА НА ФЛОИТА/ Цитирай
killer Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 http://www.jemsite.com/tech/index.htm там ще намериш цялата информация от която се нуждаеш. Успех :twisted: Марио :twisted: Цитирай
killer Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 и тук http://www.ibanezrules.com/tech/setup/index.htm Цитирай
Fenix Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 (Редактирано) АААААААААААААААААА!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Избеснях вече. killer мерси за тия линкове. Четох два часа само за да си изясня че това дето тряя да го направя знам че трябва да го направя от отдавна и все не моа. Не мога да го направя точно. Като е хоризонтално на тялото (точно както пише из тия места) тремолото и като го поизползвам и то не се връща на хоризонталната позиция!! Се различно. Ако някой може да ми го направи, ще му бъда много благодарен. Черпя бира!! Редактирано Януари 20, 2005 от Fenix Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 АААААААААААААААААА!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Избеснях вече. killer мерси за тия линкове. Четох два часа само за да си изясня че това дето тряя да го направя знам че трябва да го направя от отдавна и все не моа. Не мога да го направя точно. Като е хоризонтално на тялото (точно както пише из тия места) тремолото и като го поизползвам и то не се връща на хоризонталната позиция!! Се различно. Ако някой може да ми го направи, ще му бъда много благодарен.Черпя бира!! когато кажеш Цитирай
Fenix Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 АААААААААААААААААА!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Избеснях вече. killer мерси за тия линкове. Четох два часа само за да си изясня че това дето тряя да го направя знам че трябва да го направя от отдавна и все не моа. Не мога да го направя точно. Като е хоризонтално на тялото (точно както пише из тия места) тремолото и като го поизползвам и то не се връща на хоризонталната позиция!! Се различно. Ако някой може да ми го направи, ще му бъда много благодарен.Черпя бира!! когато кажеш Събота, неделя? :think: Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 АААААААААААААААААА!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Избеснях вече. killer мерси за тия линкове. Четох два часа само за да си изясня че това дето тряя да го направя знам че трябва да го направя от отдавна и все не моа. Не мога да го направя точно. Като е хоризонтално на тялото (точно както пише из тия места) тремолото и като го поизползвам и то не се връща на хоризонталната позиция!! Се различно. Ако някой може да ми го направи, ще му бъда много благодарен.Черпя бира!! когато кажеш Събота, неделя? :think: ок.обади ми се-0898479150 и ще се раэберем Цитирай
Recommended Posts