LOE Публикувано Април 19, 2006 Публикувано Април 19, 2006 качил съм го в г-мейл, за сега е работна версия... всъщност то беше по скоро за простотията, но от към саунд стана доста брутално и реших да му измисля текст и да го запиша кадърно, въпреки че малко се отдалечава от стила ми ( ГОТИК МЕТЪЛ ) лейбъла е ЛОЕ, до 2 дена се очаква финалното парче с вокали и соло Цитирай
jFog Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) АААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААА ААаале макоуууууу ууууууууууууууууууууууууууууу уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу ууууууууууууууууууууууууууууууууу ебаси мощното човеко.Строши всичко детско в мен!!!!! лъхнеа като на Саркофаго в началото лекичко, ако не се лъжа... :think: Майки ебе направо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пиши едни вокали от горе и пускай да се разбиваме. За всички от метъЛ души, на горе е задължително да го чуят не вярвам да съжелявате. Кийп бруталити уит ю!, кви готици , кви пет лева Редактирано Април 20, 2006 от jFog Цитирай
jFog Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) ъм....барабаните фром хел ли са? п.с.Утре свършват двата дена Редактирано Април 20, 2006 от jFog Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Браво бе човек,разцепи мрака!!! Цитирай
LOE Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 абе на работа ме затрупаха пак с банери, и не ми остана време да измисля текст, така че ще правим вокалите събота и неделя, в понеделник всичко трябва да е готово барабаните са фром хел само че аз съм си правил кита тей като фабричните нещо не ме радват съвсем Цитирай
Recommended Posts